Μενού

Τι γίνεται όταν ένας παπαγάλος βρίσκει μια χαρτοπετσέτα στο πάτωμα; (Βίντεο)

Shares 29

παπαγάλος Οι παπαγάλοι είναι ίσως τα πιο έξυπνα πτηνά στην κόσμο, γι’ αυτό και έχουν αιχμαλωτίσει τις καρδιές πολλών ανθρώπων. Όταν σκεφτόμαστε έναν παπαγάλο η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ενός παπαγάλου να κάθεται στον ώμο ενός πειρατή. Αυτή η εικόνα, όμως, αδικεί την πολύπλοκη φύση των παπαγάλων. Μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από αυτό. Οι παπαγάλοι χρειάζονται φροντίδα και κατάλληλη εκπαίδευση για να αναδείξουν τα ταλέντα τους σε όλο τους το μεγαλείο.

Αυτός ο πολύχρωμος και πανέμορφος παπαγάλος, που ονομάζεται Little Bird ξέρει ακριβώς τι να κάνει αν βρεθεί μια χαρτοπετσέτα τον δρόμο του. Χορεύει, χτυπάει τα ποδαράκια του στο πάτωμα και κάνει διάφορες φιγούρες, δείχνοντας απίστευτα χαριτωμένος. Μετά τυλίγεται με την χαρτοπετσέτα και σφυρίζει.

Αν και οι παπαγάλοι είναι περισσότερο γνωστοί για τις ικανότητές τους στην ομιλία, η αλήθεια είναι ότι έχουν πολλά παραπάνω ταλέντα. Μπορούν να τραγουδήσουν ή να καβαλήσουν μια μηχανή μινιατούρα. Αυτό οφείλεται στην εξαιρετική μνήμη που έχουν. Με θετική ενίσχυση και κατάλληλη εκπαίδευση μπορούν να κάνουν πολύ εντυπωσιακά κόλπα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πόσο ταλαντούχοι είναι, με ή χωρίς εκπαίδευση!

tilestwra.com

Shares 29

Σχόλια


Read more:
Close