Μενού

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ: Pit bull καταρρέει όταν η οικογένειά του το αφήνει σε καταφύγιο σκύλων

Shares 1K

Όταν ένα καταφύγιο υψηλής θανάτωσης έλαβε αυτό το Pit bull, κανείς δεν ήξερε τι συναισθηματική περιπέτεια τους περίμενε. Όταν ένα άτομο πρόσφερε στον Blue King  μια λιχουδιά, την μύρισε, αλλά δεν την έφαγε. Το μόνο που έκανε ο Blue ήταν να κλαίει πίσω από τα κάγκελα της πόρτας του . Επιπλέον, δάκρυζαν τα μάτια του, και κάποιοι υπέθεταν ότι οφείλονταν σε αλλεργίες.

Η οικογένεια του Blue τον παρέδωσε στο καταφύγιο Carson στην Καλιφόρνια επειδή αποφάσισαν να μετακομίσουν και να μην πάρουν το σκυλί στο νέο σπίτι. Δεδομένου ότι το Carson Shelter είναι μια εγκατάσταση υψηλής θανάτωσης, όσο περισσότερο έμεινε ο Blue , τόσο μεγαλύτερες ήταν οι πιθανότητες της ευθανασίας του. Τελικά, μερικοί εθελοντές παρατήρησαν το τόσο στεναχωρημένο πρόσωπο του Blue και αποφάσισαν να βοηθήσουν τον σκύλο. Τράβηξαν ένα βίντεο από αυτόν και το ανέβασαν στο Facebook, ελπίζοντας ότι κάποιος θα τον υιοθετούσε.

Λίγο αργότερα, μια γυναίκα με την ονομασία Jennifer McKay ήρθε για να συναντήσει τον Blue. «Φαίνεται πολύ λυπημένος», δήλωσε ο McKay στο The Dodo. «Δεν με πρόσεξε καθόλου. Όλα τα άλλα σκυλιά είχαν επαφή με τα μάτια και κουνούσαν τις ουρές τους, αλλά δεν αντέδρασε, δεν σηκώθηκε να με δει ».

«Θα μπορούσατε να πείτε ότι κάθε φορά που κάποιος περνούσε δίπλα του, ήταν σαν να αναζητούσε την οικογένειά του, είπε. «Είναι σαν να ήξερε ότι είχε ξεμείνει εκεί» H McKay είχε αποφασίσει να υιοθετήσει Blue, και αφού ο σκύλος πέρασε το τεστ ιδιοσυγκρασίας, τον πήρε σπίτι. Αφού έφυγε από το καταφύγιο, ο Blue King έγινε νέο σκυλί. Ο νέος ιδιοκτήτης του λέει ότι ο Μπλε αγαπάει τον ύπνο, τα χάδια στην κοιλίτσα, και να κοιτάζει στους καθρέφτες. «Είναι εμμονή με τον εαυτό του στον καθρέφτη», δήλωσε η McKay. Ο Blue έχει ακόμα πολλά να μάθει  (συμπεριλαμβανομένων των βασικών εντολών και του περπατήματος με λουρί), αλλά η McKay λέει ότι το σκυλί κάποτε θα είναι εντάξει.

Μόλις ο Blue έφτασε στο καταφύγιο Carson, κάποιος του προσέφερε μια λιχουδιά.

Σκύλος σκύλοι πίτμπουλ καταρρέει Pitbull Την μύρισε αλλά δεν την έφαγε.
Σκύλος σκύλοι πίτμπουλ καταρρέει Pitbull Το μόνο που έκανε ο Blue ήταν να κλαίει πίσω από τα κάγκελα της πόρτας του.

Επιπλέον, δάκρυζαν τα μάτια του, και κάποιοι υπέθεταν ότι οφείλονταν σε αλλεργίες.
Σκύλος σκύλοι πίτμπουλ καταρρέει Pitbull Η οικογένεια του Blue τον παρέδωσε στο καταφύγιο Carson στην Καλιφόρνια επειδή αποφάσισαν να μετακομίσουν και να μην πάρουν το σκυλί στο νέο σπίτι.
Σκύλος σκύλοι πίτμπουλ καταρρέει Pitbull Τελικά, μερικοί εθελοντές παρατήρησαν το τόσο στεναχωρημένο πρόσωπο του Blue και αποφάσισαν να βοηθήσουν τον σκύλο.
Σκύλος σκύλοι πίτμπουλ καταρρέει Pitbull

Αποφάσισαν να ανεβάσουν την ιστορία του στο Facebook, ελπίζοντας ότι κάποιος θα τον υιοθετήσει.
Σκύλος σκύλοι πίτμπουλ καταρρέει Pitbull Λίγο μετά μια γυναίκα εν ονόματι McKay ήρθε για να γνωρίσει τον Blue.
Σκύλος σκύλοι πίτμπουλ καταρρέει Pitbull «Θα μπορούσατε να πείτε ότι κάθε φορά που κάποιος περνούσε δίπλα του, ήταν σαν να αναζητούσε την οικογένειά του, είπε. «Είναι σαν να ήξερε ότι είχε ξεμείνει εκεί».
Σκύλος σκύλοι πίτμπουλ καταρρέει Pitbull
H McKay είχε αποφασίσει να υιοθετήσει Blue, και αφού ο σκύλος πέρασε το τεστ ιδιοσυγκρασίας, τον πήρε σπίτι.
Σκύλος σκύλοι πίτμπουλ καταρρέει Pitbull

Ο νέος ιδιοκτήτης του λέει ότι ο Μπλε αγαπάει τον ύπνο, τα χάδια στην κοιλίτσα, και να κοιτάζει στους καθρέφτες.Σκύλος σκύλοι πίτμπουλ καταρρέει Pitbull Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Blue δεν κλαίει πια !
Σκύλος σκύλοι πίτμπουλ καταρρέει Pitbull
πηγή

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close