Μενού

Θα δακρύσετε: Αυτός ο σκύλος έζησε ακριβώς όσο χρειαζόταν ώστε να δει την ιδιοκτήτριά του του να παντρεύεται…

Shares 1K

Σκύλος Ο Charlie Bear, ένας 15χρονος σκύλος με όγκο στον εγκέφαλο, πάλεψε και έζησε αρκετά ώστε να δει την κηδεμόνα του να παντρεύεται, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η νύφη, Kelly O’Connell, βρήκε τον Charlie Bear όταν ήταν μόλις 12 εβδομάδων, εγκαταλελειμμένο σε ένα καλάθι αγορών έξω από ένα μπακάλικο. Τον μετέφερε αμέσως στο καταφύγιο ζώων όπου η O’Connell δούλευε ενώ σπούδαζε στην κτηνιατρική σχολή – και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

«Δεν έψαχνα για σκύλο«, είπε η O’Connell στο BuzzFeed News. «Ήμουν 19, εξακολουθούσα να ζω με τους γονείς μου και πήγαινα στο κολέγιο. Ήταν η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου, ακόμη και για να προσπαθήσω να πάρω ένα σκυλί. Μέχρι που εμφανίστηκε ο Charlie Bear και τον πήρα αμέσως στο σπίτι.»

Charlie έγινε ο «καλύτερός της φίλος». Οι δυο τους «μεγάλωσαν μαζί» και μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη στο Κολοράντο.

Σκύλος

Το 2010, συνάντησε τον επίσης κτηνίατρο James Garvin, ερωτεύτηκε και μετακόμισε με τον ίδιο και τους δύο γιους του.

«Ο Charlie είχε ό,τι ήθελε«, δήλωσε η O’Connell, «αλλά δεν μπορούσα να του προσφέρω μια οικογένεια, μέχρι τη στιγμή που γνώρισα τον James και τα αγόρια του. Ήμασταν μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια.»

Ο Charlie Bear διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο τον περασμένο Απρίλιο μετά από μια κατάσχεση, ενώ είχαν βγει για βόλτα. Η πρόγνωση δεν ήταν καλή.

Μία εβδομάδα πριν από το γάμο, ο Charlie είχε πέντε επιληπτικές κρίσεις και φαινόταν να υποφέρει αρκετά. Η O’Connell και ο Garvin άρχισαν να σκέφτονται την ευθανασία…

Όμως, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του γάμου, δεν είχε επιληπτικές κρίσεις, κανένα πρόβλημα με τα πόδια και «φαινόταν σαν ένα εντελώς διαφορετικό σκυλί«, δήλωσε η O’Connell. Σκέφτηκε ότι πραγματικά θα μπορούσε να τα καταφέρει μέχρι τον γάμο.

Η O’Connell και ο Garvin παντρεύτηκαν την 1η Σεπτεμβρίου, με τον Charlie Bear και ένα από τα υπόλοιπα πέντε σκυλιά τους, στο πλάι τους.

Σκύλος

Η O’Connell ανέφερε ότι «λύγισε», όταν είδε τον Charlie Bear να περπατάει στο πλάι της στον διάδρομο.

Ο James και εγώ τον χαϊδεύαμε και του λέγαμε “Μπορείς να τα καταφέρεις φιλαράκο’!

Ο Charlie ήταν πολύ κουρασμένος για να περπατήσει πίσω, έτσι η Katie Lloyd, η κουμπάρα και αδελφή της O’Connell, σήκωσε το σκυλί στην αγκαλιά της και το μετέφερε πίσω.

Σκύλος

«Το κατάλαβα όταν είδα την αδελφή μου να τον μεταφέρει πίσω στην αγκαλιά της«, δήλωσε η O’Connell. «Ήξερα πλέον ότι ήταν ζήτημα ημερών.»

Η φωτογράφος, Jennifer Dziuvenis, είπε στο BuzzFeed News ότι «όλοι έβαλαν φωνές«, όταν μετέφεραν τον Charlie.

Σκύλος

«Άκουσα την Katie να λέει, “Charlie, δεν μπορώ να σε αφήσω πίσω”, πριν τον πάρει στην αγκαλιά της«, δήλωσε η Dziuvenis.

«Νομίζω ότι ήταν πολύ χαρούμενος που βρισκόταν εκεί«, είπε. «Θέλω να πω, προφανώς δεν κατάλαβε τι συνέβαινε, αλλά αυτή είναι η οικογένειά του.»

Η O’Connell είπε ότι μπορούσε «να δει στα μάτια του» ότι κρατούσε τις τελευταίες του δυνάμεις, μόνο για εκείνη.

«Βλέπω το πρόσωπό του σε αυτές τις φωτογραφίες και καταλαβαίνω πόσο ευτυχισμένος ένιωθε«, είπε. «Κυριολεκτικά χαμογελούσε!»
Σκύλος

«Δεν υπέφερε, ίσα-ίσα το απολάμβανε«, συμπλήρωσε. «Το σώμα του τον εγκατέλειπε, αλλά ήταν χαρούμενος.»

Ο Charlie τέθηκε για «ύπνο» σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Σκύλος

Πέθανε ειρηνικά στο σπίτι, μπροστά από το τζάκι, με την οικογένειά του.

Σκύλος

fanpage.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close