Μενού

Τεράστια φάλαινα πλησιάζει ψαράδες για να τη βοηθήσουν – Ενθουσιασμένοι βγάζουν selfies (Εικόνες, Βίντεο)

Shares 62

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία όταν μία φάλαινα πλησίασε τη βάρκα μίας παρέας ψαράδων για να ζητήσει τη βοήθειά τους.

Το περιστατικό καταγράφηκε και σε βίντεο, ενώ οι πρωταγωνιστές κατάφεραν να βγάλουν ακόμα και selfie με το θαλάσσιο κήτος.

Όλα συνέβησαν όταν η φάλαινα πλησίασε μία βάρκα ψαράδων που βρισκόταν στις θάλασσες νότια του Σίδνεϊ και ξεκίνησε να περιφέρεται γύρω της. Σύντομα οι ψαράδες, ο 17χρονος Μάικλ Ρίτζιο και ο φίλος του Ιβάν Ισκεντέριαν αντιλήφθηκαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Έτσι όταν η φάλαινα άρχισε να βγάζει πάνω από την επιφάνεια του νερού το κεφάλι της, διαπίστωσαν ότι στο στόμα της είχαν κολλήσει σακούλες σκουπιδιών και πετονιές.

φάλαινα

Χαρούμενοι που αυτό συνέβαινε σε έβγαλαν και selfie στην οποία φαίνεται η προσπάθεια του ενός να βγάλει τα σκουπίδια από το στόμα του κήτους.

φάλαινα φάλαινα

Ένας άλλος ψαράς που βρισκόταν στο ίδιο σημείο, ο Ρον Κόβακς, έγινε μάρτυρας στο συμβάν και το μαγνητοσκόπησε.

Όπως εξηγεί μιλώντας σε αυστραλιανά Μέσα, η φάλαινα πλησίασε και το δικό του σκάφος, αλλά το μεγάλο μέγεθός του δεν τους επέτρεψε να την βοηθήσουν.

«Μπορούσες να δεις αυτό το μεγάλο μάτι να έρχεται κοιτώντας μας. Δεν είναι ανόητα, σίγουρα, έγραψε ο Κόβακς σε μία ανάρτησή του στο Facebook όπου μοιράστηκε το βίντεο που τράβηξε.

Shares 62

Σχόλια


Read more:
Close