Μενού

Ταξίδεψε τον κόσμο φροντίζοντας τα κατοικίδια των άλλων!

Shares 64

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου να διαμένει στα πιο όμορφα σπίτια τη στιγμή που ταξιδεύεις στις γαλλικές επαρχίες ή στα παραθαλάσσια μέρη της Αυστραλίας και όλα αυτά σε αντάλλαγμα τη φροντίδα ενός αξιολάτρευτου κατοικίδιου; Η εταιρεία Trusted Housesitters είναι φτιαγμένη γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Ναι καλά κατάλαβες, μπορείς να ταξιδέψεις τον κόσμο φροντίζοντας τα κατοικίδια των άλλων, με αντάλλαγμα τη διαμονή.

Η ιδέα είναι απλή όμως μεγαλοφυής, καθώς επιτρέπει στους ανθρώπους που ταξιδεύουν αλλά αισθάνονται ένοχοι όταν πρέπει να αφήσουν τα κατοικίδια ζώα πίσω τους, να φιλοξενήσουν αξιόπιστους ανθρώπους, οι οποίοι θα ήθελαν να φροντίσουν το σπίτι και τα κατοικίδια ζώα τους.

φροντίστε τα κατοικίδια των άλλων

Η εταιρεία προσφέρει τη διαμονή σε μερικά από τα πιο όμορφα σπίτια που έχεις δει. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να αποκτήσεις μια καλή φήμη και αρκετά καλές κριτικές για να καταφέρεις να μείνεις σε αυτά. Αλλά αυτό είναι σχετικά εύκολο αν αγαπάς τα ζώα και σου αρέσει να τα φροντίζεις.

Οι πιθανότητές να κάνεις την απόδραση των ονείρων σου είναι υψηλότερες εάν βεβαιωθείς ότι ο οικοδεσπότης θα φροντίσει να αφήσει μια καλή κριτική για τον χαρακτήρα σου.

φροντίστε τα κατοικίδια των άλλων

Δεν θα σoυ πούμε ψέματα, είμαστε σχεδόν έτοιμοι να τα παρατήσουμε όλα και να ακολουθήσουμε τον δρόμο των ανθρώπων που εγκαταλείπουν τη δουλειά τους για να κρατήσουν τα κατοικίδια όλου του κόσμου.

Photos: collegian.psu.edu

ipop

Shares 64

Δείτε και αυτές τις Ειδήσεις

loading...

Σχόλια


Read more:
Close