Μενού

Τα δέκα πιο θανατηφόρα μικροσκοπικά πλάσματα του κόσμου (photos)

Shares 9

πλάσματα Από τα μικροσκοπικά βατράχια με το θανατηφόρο δηλητήριο, στα μοναδικά χταπόδια, σουπιές, τσούχτρες και αράχνες που μπορούν να οδηγήσουν τον άνθρωπο, αλλά και τα ζώα στον θάνατο.

Η φύση είναι σοφή και το έχει αποδείξει πολλές φορές, έτσι με τη σοφία της έδωσε σε πλάσματα μικρού μεγέθους, ικανότητες ώστε να μπορούν να υπερασπιστούν τη ζωή τους.

Μπορεί όταν αντικρίζεις ένα τέτοιο πλάσμα να μην έχεις ιδέα για το κακό που μπορεί να προκαλέσει και να το θεωρείς χαριτωμένο και απροστάτευτο, ωστόσο η αλήθεια είναι άλλη. Μπορούν να σε στείλουν στον άλλο κόσμο απλά αγγίζοντάς σε.

Ας δούμε ποια είναι τα πιο θανατηφόρα μικροσκοπικά πλάσματα του πλανήτη:

10. Ο βάτραχος με το «χρυσό» δηλητήριο

πλάσματα

Τα συγκεκριμένα βατράχια κυκλοφορούν τα συναντάμε σε διάφορα χρώματα, όπως κόκκινο, μπλε, κίτρινο και μαύρο και έχουν μέγεθος όσο το αποτύπωμα του αντίχειρά μας. Τα χρώματά τους είναι αυτά που προειδοποιούν για το πόσο θανατηφόρα είναι τα πλασματάκια αυτά, όσο πιο φωτεινό και έντονο είναι το χρώμα τόσο πιο μακρυά πρέπει να μείνεις από αυτά.

Τα θανατηφόρα βατράχια συναντώνται κυρίως στα τροπικά δάση της Βραζιλίας και μπορεί να μοιάζουν αθώα και απροστάτευτα, ωστόσο δεν είναι καθόλου, καθώς το δηλητήριο τους θα μπορούσε να σκοτώσει έναν ελέφαντα ή και 10 ανθρώπους ταυτόχρονα.

Shares 9

Σχόλια


Read more:
Close