Μενού

Τα αδέσποτα της Δ.Αττικής εκπέμπουν SOS: Πώς μπορείτε να βοηθήσετε φιλοξενώντας προσωρινά κάποιο ζώo

Shares 118

φροντίδα αδέσποτων Αδέσποτα Στο έλεος της βροχής και πλέον της παγωνιάς, καθώς η θερμοκρασία πέφτει, βρίσκονται, εκτός από τους ανθρώπους και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς από τις πλημμυρισμένες περιοχές.

Μια ομάδα εθελοντών ανέλαβε να βοηθήσει τις γάτες και τους σκύλους που γλίτωσαν από τους χειμάρρους στην δυτική Αττική και τώρα μας καλεί να ανοίξουμε έστω για λίγο τα σπίτια μας.

Μέσω της Φόρμας Φιλοξενίας Ζώων από τη δυτική Αττική, της Dog’s Voice, (διαθέσιμη στον σύνδεσμο: http://bit.ly/2zVOxLk), όποιος θέλει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για να φιλοξενήσει ένα αδέσποτο ζώο, μέχρι αυτό να βρει μια μόνιμη στεγνή γωνίτσα ή να επιστρέψει στην οικογένεια του, εφόσον έχει χαθεί.

Η φόρμα της Dog’s Voice ζητάει μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας όποιου επιθυμεί να βοηθήσει και δίνει την επιλογή μεταξύ δύο ημερών, μίας ή δύο εβδομάδων για τη διάρκεια φιλοξενίας του ζώου. Μέσα στην ίδια ημέρα οι εθελοντές επικοινωνούν τηλεφωνικά και ενημερώνουν για τις ανάγκες που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή.

φροντίδα αδέσποτων Αδέσποτα

Αδέσποτος σκύλος περπατάει ανάμεσα στα χαλάσματα μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν τη Μάνδρα (ΑΠΕ – ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ)

φροντίδα αδέσποτων Αδέσποτα

Ένας αδέσποτος σκύλος κάθεται μπροστά σε ένα κατεστραμμένο σπίτι στο κέντρο της Μάνδρας, Αττικής, μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την περιοχή. (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ)

Ο εθελοντής της Dog’s Voice Γιώργος Σαρτζετάκης σήμερα έσωσε έναν σκύλο και μια γάτα που βρέθηκε βρεγμένη και τραυματισμένη στην Μάνδρα. Αυτές τις μέρες έχουν περάσει από το σπίτι του ακόμα ένα κυνηγόσκυλο, ένα λυκόσκυλο ενώ έχει εντοπίσει μια σκύλα με οκτώ κουτάβια που ακόμα περιμένουν στο δρόμο.

«Όσο περισσότεροι άνθρωποι μας βοηθήσουν, τόσο περισσότερα ζώα θα μπορέσουμε να σώσουμε» λέει και συμπληρώνει «είναι αγώνας ταχύτητας κόντρα στο κρύο και την καταστροφή». Ήδη πάνω από 15 ζώα από τους δρόμους της Μάνδρας έχουν βρει προσωρινή φιλοξενία.

lifo.gr

Shares 118

Σχόλια


Read more:
Close