Μενού

Τα αδέσποτα σκυλάκια που σώθηκαν στη Δυτική Αττική αναζητούν ένα σπίτι!

Shares 74

Τα αδέσποτα σκυλάκια που σώθηκαν στη Δυτική Αττική αναζητούν ένα σπίτι! Αν θέλεις μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις και να προσφέρεις ένα ζεστό σπίτι σε κάποιο σκυλάκι που έχει μείνει άστεγο.

Το Dogs’ Voice, η πλατφόρμα που στηρίζει φιλοζωικές οργανώσεις στην Ελλάδα και προωθεί τις υπεύθυνες υιοθεσίες σκύλων, μας καλεί να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι το οποίο διασώθηκε απ’ τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

αδέσποτα δυτικής αττικής Αδέσποτα

«Τα σώσαμε από τις πλημμύρες, πέρασαν όλα από γιατρούς, τα πήγαμε στα καλύτερα σπίτια για φιλοξενία, είναι πολύ κρίμα να γυρίσουν στο δρόμο!», έγραψε η ομάδα του Dog’s Voice στο σχετικό του post στο Facebook.

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις είτε υιοθετώντας ένα σκυλάκι είτε προσφέροντας τροφές και φάρμακα προκειμένου να υπάρξει η απαραίτητα περίθαλψη μέχρι να βρουν ένα σπίτι τα αδέσποτα.

Ακόμα και μια κοινοποίησή σου μπορεί να κάνει τη διαφορά! Πρόσφερε τη βοήθειά σου στους τετράποδους φίλους μας, διάδωσέ το στους φίλους σου και γίνει καλύτερος άνθρωπος βοηθώντας τα ζωάκια.

Info!

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Γιώργος Σαρτζετάκης, Μαρία Αρκομάνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978820564
Email επικοινωνίας: [email protected]
Διεύθυνση: Μάνδρα, Μέγαρα, Νέα Πέραμος
Πόλη: Δ. Αττική
Τ.Κ.: 19600

Photo: ΑΠΕ – ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

ipop

Shares 74

Δείτε και αυτές τις Ειδήσεις

loading...

Σχόλια


Read more:
Close