Μενού

Συγκινεί ο σκύλος που βρέθηκε εγκαταλελειμμένος με τα υπάρχοντά του

Shares 751

Σκύλος Πάνω από 3 χιλιάδες ευρώ συγκεντρώθηκαν μέσα σε μία ημέρα για τον Κάι, το σκυλί το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο με μία βαλίτσα που περιελάμβανε τα υπάρχοντά του, σε σιδηροδρομικό σταθμό την περασμένη εβδομάδα.

Ο Κάι βρέθηκε την προηγούμενη Παρασκευή δεμένος στον σιδηροδρομικό σταθμό του Άιρ, στην επαρχία Σάουθ Άιρσιρ της Σκωτίας, ενώ δίπλα του βρισκόταν μία βαλίτσα, μέσα στην οποία είχαν τοποθετηθεί το φαγητό του, τα παιχνίδια του, ένα μπολ και ένα μαξιλάρι.

Η ιστορία του Κάι, ο οποίος έχει προβλήματα όρασης, έγινε γνωστή μέσα από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, συγκινώντας αρκετούς λάτρεις των ζώων, που προθυμοποιήθηκαν να συνεισφέρουν από ένα μικρό ποσό, για τη φροντίδα και τη θεραπεία του σκύλου.

Μέσα σε 24 ώρες, ιστοσελίδα που ξεκίνησε έρανο υπέρ του Κάι συγκέντρωσε ποσό 3 χιλιάδων ευρώ, ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα με τα μάτια του ζώου. Παράλληλα, αρκετοί εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να φιλοξενήσουν τον Κάι, ενώ εντοπίστηκε και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος δήλωσε ότι είχε πουλήσει το συμπαθέστατο τετράποδο πριν από δύο χρόνια, χωρίς να γνωρίζει τη διεύθυνση του νέου ιδιοκτήτη.

naftemporiki.gr

Shares 751

Σχόλια


Read more:
Close