Μενού

Στη φυλακή για τον βάρβαρο βασανισμό νεαρού ελαφιού

Shares 420

Ελάφι Αποτροπιασμό προκαλεί η αδιανόητη κακοποίηση στη Βρετανία

Στη φυλακή οδηγούνται δύο νεαροί στη Βρετανία που κρίθηκαν ένοχοι για το βάρβαρο βασανισμό και φόνο νεαρού ελαφιού, ενέργεια που βιντεοσκόπησαν μάλιστα με τα κινητά τους τηλέφωνα!

Ο 22χρονος Toby Humphreys και ο 19χρονος Jac Parry Roberts καταδικάστηκαν σε φυλάκιση οκτώ εβδομάδων, ο πρώτος επειδή κρατούσε το άτυχο ελάφι ακινητοποιημένο, στραγγαλίζοντάς το με τα χέρια του και εν τέλει πατώντας πάνω στο λαιμό του ενώ εκείνο προσπαθούσε να γλιτώσει.

Ο δεύτερος καταδικάστηκε επειδή το γρονθοκόπησε στο πρόσωπό και αργότερα έκοψε το λαιμό του με μαχαίρι.

Οι δύο άνδρες ομολόγησαν την αδιανόητη πράξη τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τουλάχιστον ακόμα τρεις άνθρωποι εμπλέκονταν στον βασανισμό του ελαφιού, ένας κρατούσε τη λάμπα και οι άλλοι τραβούσαν τα βασανιστήρια σε βίντεο.

Ο δικαστής χαρακτήρισε το έγκλημα «βάρβαρο» επισημαίνοντας πως το άτυχο ελάφι είχε τις αισθήσεις του, ήταν ζωντανό και ένιωθε όλα όσα του έκαναν, ενώ οι συνήγοροι των νεαρών βασανιστών υποστήριξαν πως πριν περιλάβουν οι πελάτες τους το άτυχο ζώο, το είχε τραυματίσει ένας σκύλος δαγκώνοντάς το (!)

Το επώδυνο τέλος του ελαφιού αποκαλύφθηκε όταν, ενώ η αστυνομία έκανε έρευνας για υπόθεση ναρκωτικών, τον περασμένο Δεκέμβριο, βρήκε σε ένα κινητό τηλέφωνο το βίντεο.

«Οι εικόνες μου προκάλεσαν ναυτία. Νιώθω αποτροπιασμό για τη συμπεριφορά των δύο αυτών ατόμων, που ήταν πολύ σκληρή και δυσάρεστη. Ήταν ένα ακραίο έγκλημα, ευτυχώς που δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά», τόνισε ο αστυνομικός που συμμετείχε στο κλιμάκιο εντοπισμού των δραστών.

Ελάφι Ελάφι newsbeast.gr
Shares 420

Σχόλια


Read more:
Close