Μενού

Σώθηκε από την κόλαση στο Μάτι κρατώντας σφιχτά το κουτσό σκυλάκι της

Shares 978

σκυλάκι Μάτι Μία από τις πιο συγκινητικές εικόνες που κατάφεραν να πουν πολλά χωρίς λόγια περιγράφει μια άλλη όψη του εφιάλτη της μοιραίας Δευτέρας.

Είναι η φωτογραφία της Κατερίνας Σγούρα που είχε καταφύγει μέσα στη θάλασσα κρατώντας το κατατρομαγμένο σκυλάκι της, με την ελπίδα ότι θα γλιτώσουν από τη φωτιά.

Τελικά, η Κατερίνα, η οποία ζούσε στο Μάτι μαζί με τον 82χρονο πατέρα της, και ο σκύλος της ο Αμόρ, κατάφεραν έπειτα από τιτάνια προσπάθεια να βγουν σώοι από την κόλαση. Την αποκάλυψη για τη μάχη που έδωσε η κοπέλα χωρίς να αφήσει από τα χέρια της το σκυλάκι έκανε η φίλη και γειτόνισά της Χαρά Λουκάκου, που έγραψε στο facebook για το ιδιαίτερο δέσιμό τους. Η Κατερίνα υιοθέτησε πριν από λίγα χρόνια τον Αμόρ, ο οποίος έχει μόνο τρία πόδια!

«Η αγαπημένη μου Κατερίνα, Katerina Sgoura, που ήρθε στο Μάτι μικρό κοριτσάκι -το σπίτι τους πίσω ακριβώς από το δικό μας- , που έγινε μια όμορφη και πάνκαλη κοπελάρα (υιοθέτησε σκυλάκι με τρία πόδια) και που έζησε κι αυτή, μαζί με τον 82χρονο πατέρα της και το κουτσό σκυλάκι της, όλον τον εφιάλτη της Δευτέρας. Κάθε μέρα, μετά την τραγωδία μίλαγα στο τηλέφωνο, αλλά η χθεσινή φωτό με κράτησε ξάγρυπνη όλο το βράδυ!» έγραψε η φίλη της στην ανάρτησή της, η οποία έγινε viral.

Πηγή: tilestwra.com

Shares 978

Σχόλια


Read more:
Close