Μενού

Σνακς για το σκύλο σας! Σερβίρονται και παγωμένα

Shares 109

Σνακς Σκύλος λιχουδιές Μέσα στη ημέρα όλοι μας δίνουμε στο σκύλο λιχουδιές. Εκτός από αυτές του εμπορίου υπάρχουν και λιχουδιές που συμβάλουν στην υγεία του και τις περισσότερες τις έχουμε στο ψυγείο μας.

Όταν λέμε πως βρίσκονται στο ψυγείο μας δεν εννοούμε το κοκκινιστό κρέας με μακαρόνια που περίσσεψε από χθες. Όσο νόστιμο και να είναι δεν είναι καλό για το σκύλο μας.

Μπορείτε όμως να του δώσετε να φάει ένα κομμάτι από το το λάχανο που κόψατε για τη σαλάτα σας ή μικρά κομματάκια μήλο (χωρίς τα κουκούτσια).

Δείτε παρακάτω μία λίστα με τα πιο υγιεινά και ωφέλημασνάκς για το σκύλο μας.
  1. Σαρδέλες. Ναι γιατί όχι. Φυλάξτε στην κατάψυξη μερικές μικρές σαρδέλες σε μικρά κομματάκια και δίνετε στον σκύλο σας που και που. Προσοχή. Δεν θα πρέπει να έχετε βάλει αλάτι!.
  2. Κόκκινες πιπεριές. Κόψτε τις σε μικρά κομματάκια και φυλάξτε τις στο ψυγείο. Εκτός από ότι έχουν πολλές βιταμίνες είναι και ένα ωραίο καλοκαιρινό δροσιστικό.
  3. Κολοκύθα. Η κολοκύθα είναι από τα πιο ωφέλιμα λαχανικά. Μπορείτε να την δίνεται σε μικρά κομματάκια ως λιχουδιά αλλά και να του βάζετε μία μικρή ποσότητα στο φαΐ.
  4. Αποξηραμένα βερίκοκα. Είναι μία υγιεινή και γλυκιά λιχουδιά αλλά καλό είναι να δίνετε σε μικρή ποσότητα.
  5. Καρότα. Δεν χρειάζεται να τα καθαρίσετε. Ένας καροτάκι που και που είναι από τις καλύτερες λιχουδιές! Όταν ο καιρός είναι ζεστός τοποθετήσετε τα για μισή ώρα στην κατάψυξη.

Όλα τα λαχανικά θα πρέπει να τα πλένεται πρώτα πολύ καλά.

Το παραπάνω άρθρο έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τον κτηνίατρο σας

petsonly.gr

Shares 109

Σχόλια


Read more:
Close