Μενού

Σκύλος τρέχει χιλιόμετρα πίσω από το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του που τον παράτησε

Shares 786

 

Ένας σκύλος που εγκαταλείφθηκε στην Ρωσία έχει κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων, όταν ο ιδιοκτήτης του τον παράτησε στην άκρη ενός δρόμου στην Ρωσία.

Στο βίντεο φαίνεται η Ντίνκα ο σκύλος να τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του για χιλιόμετρα.,

Ωστόσο, ο οδηγός αρνείται ότι ο σκύλος είναι δικός του και ισχυρίζεται ότι η Ντίνκα είναι ένα αδέσποτο που ταΐζει καμιά φορά.

Δείτε το βίντεο

Σκύλος

Ο σκύλος σταμάτησε να τρέχει μόνο όταν εξαντλήθηκε.

Σκύλος

«Έχω δει ανθρώπους να πηγαίνουν τον σκύλο τους στο δάσος για να τον παρατήσουν. Εξαιτίας του κακού δρόμου ο ιδιοκτήτης της Ντίνκα δεν μπορούσε να φύγει γρήγορα και μάλιστα το σκυλί παρακαλούσε να την ξαναπάρουν. Πήδηξε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, ο ιδιοκτήτης σταμάτησε και περίμενε μέχρι να απομακρυνθεί ο σκύλος», ανέφερε μια αυτόπτης μάρτυρας.

Σκύλος

Η Ντιλιάρα Νοσόβα, η γυναίκα που παράτησε τον σκύλο, ισχυρίζεται ότι ο σκύλος δεν είναι δικός της και δεν είναι υπεύθυνη γι αυτόν.

Σκύλος

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι η Ντίνκα είναι αδέσποτη και ότι εκείνη καμιά φορά ταΐζει την Ντίνκα και τα 6 μικρά σκυλάκια της.

Η Ντίνκα αφού σταμάτησε να τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο επέστρεψε στα κουταβάκια της.

Σκύλος

Τώρα, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων προσπαθούν να βρουν ένα παντοτινό σπίτι για την Ντίνκα και τα σκυλάκια της στην Μόσχα και μαζεύουν χρήματα για την στείρωση της Ντίνκα και εμβόλια.

Σκύλος

[dailymail]

Πηγή

fanpage

loading...
Shares 786

Σχόλια


Read more:
Close