Μενού

Σκύλος κολύμπησε 10 χλμ και μετά περπάτησε άλλα 19 για να ξαναβρεί τους ιδιοκτήτες του!

Shares 411

Την περασμένη Κυριακή ο Έντουαρντ και η Κρίστιν Κάσας είχαν βγει βόλτα με τη βάρκα τους στη λίμνη Μίτσιγκαν, όταν ξαφνικά αντιμετώπισαν ένα μηχανικό πρόβλημα. Καθώς το ζευγάρι προσπαθούσε να το διορθώσει, το 10 μηνών σκυλί τους, ο Ράιλι, έπεσε στη θάλασσα.

Σκύλος

«Οι καρδιές μας βυθίστηκαν μαζί του», είπε ο Έντουαρντ στο ABC News. «Ήμασταν αφοσιωμένοι για περίπου 10 λεπτά προσπαθώντας να βρούμε τι φταίει με τη μηχανή του σκάφους και δεν αντιληφθήκαμε τι συνέβη. Ξαφνικά ο Ράιλι δεν υπήρχε πουθενά πάνω στη βάρκα αλλά ούτε και στο νερό».

Αμέσως εξέπεμψαν σήμα κινδύνου και επικοινώνησαν με την Λιν Φίεντορ που συντονίζει μία ομάδα εθελοντών για τον εντοπισμό χαμένων σκύλων.

«Από εκείνη τη στιγμή όλοι οι ψαράδες που βρίσκονταν στην περιοχή ενημερώθηκαν και άρχισαν να ψάχνουν τον Ράιλι στο νερό αλλά και στην ακτή».

Τελικά η κινητοποίηση είχε αποτέλεσμα. Το επόμενο πρωί η Φίεντορ δέχτηκε ένα τηλεφώνημα.

Σκύλος

«Μια κυρία μου είπε ότι είδε το σκυλί να κατευθύνεται προς έναν χώρο κατασκήνωσης κοντά στο σπίτι μας. Είναι εκπληκτικό. Ο Ράιλι όχι μόνο κολύμπησε σχεδόν 10 χιλιόμετρα, αλλά περπάτησε επιπλέον άλλα 19 χιλιόμετρα μέσα από το δάσος».

Η Φίεντορ επικοινώνησε αμέσως με τον Έντουαρντ και την Κριστίν για να τους πει τα καλά νέα.

Το ζευγάρι οδήγησε μέχρι το χώρο που εντοπίστηκε ο Ράιλι και όταν έφτασαν χρησιμοποίησαν ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια για να τους ακούσει.

Όπως και έγινε! Ξαφνικά μέσα από το δάσος εμφανίστηκε ο εξαντλημένος Ράιλι και έπεσε στην αγκαλιά των ιδιοκτητών του.

Σκύλος

«Επιτρέψτε μου να σας πω. Δεν είμαι από το είδος των αντρών που κλαίνε εύκολα αλλά.. με αυτό που συνέβη γέμισα δάκρυα», είπε ο Έντουαρντ.

«Είμαι τόσο περήφανος για αυτό το σκυλί αλλά και ευγνώμων για την Λιν που μας βοήθησε να το βρούμε ξανά».

Σκύλος

Τέλος καλό για τον βελγικό ποιμενικό ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του με την οικογένειά του.

Πηγή

Shares 411

Σχόλια


Read more:
Close