Μενού

Σκυλιά στην πολιτική: 6 από αυτά και σε ποιους ανήκαν

Shares 0

Οι σκύλοι είναι αναμειγμένοι με την πολιτική εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Η ιστορία των σκύλων στην πολιτική

Στις 23 Σεπτεμβρίου του 1952, ο πρώην πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίκσον μετέφερε ένα μήνυμα αρνούμενος τις κατηγορίες ότι είχε κάνει κακή χρήση χρημάτων και καταξόδεψε τα λεφτά για προσωπικές υποθέσεις.

Στο λόγο του, που έγινε γνωστός ως ‘Checkers Speech,’ επίσης, δήλωσε ότι η οικογένειά του είχε αγοράσει ένα ασπρόμαυρο κόκερ σπάνιελ με το όνομα Checkers και ότι θα το κρατούσαν με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο λόγος αυτός παρακολουθήθηκε, όπως εκτιμάται, από περίπου 60 εκατομμύρια ανθρώπους και ακούσθηκε από άλλους τόσους και, προκάλεσε πολλές εντυπώσεις.

Εκείνη την ημέρα ο Νίξον κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού και αναίρεσε τις κατηγορίες του χάρη στον Checkers!

Άλλα σκυλιά αναμειγμένα με την πολιτική

Θα αναφέρουμε έξι σκυλιά που αναμειγνύονται στην πολιτική και ποιος τα έχει:

  • Ο Μπάντυ και ο Μπιλ Κλίντον

Όταν το σκάνδαλο με τη Μόνικα Λεβίνσκι κατέστρεφε τη φήμη του Μπιλ Κλίντον, και η κόρη του Chelsea έφευγε από το κολλέγιο, οι σύμβουλοί του ένιωσαν ότι η παρουσία ενός πρωθυπουργικού σκύλου θα βοηθούσε στην ενίσχυση των πεποιθήσεων του κοινού ότι είναι ένας σωστός οικογενειάρχης.

Το 1998, η Πρώτη Κυρία Χίλαρυ Κλίντον δημοσίευσε ένα βιβλίο για παιδιά με τον τίτλο “Dear Socks, Dear Buddy,” με τα παιδιά να γράφουν γράμματα στο Μπάντυ.

Ακόμη και μετά τις εκλογές, ο αξιαγάπητος σκύλος του Μπιλ και της Χίλαρυ παρέμεινε στις καρδιές του κοινού. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο βοήθησε να καθαρίσει η φήμη του προέδρου Κλίντον, αλλά, όπως και να έχει, το σκυλί ήταν ένα διάσημο θέμα στα μέσα.

  • Φάλα και Φράνκλιν Ντ. Ρούσβελτ

Όπως και στο ‘Checkers Speech,’ ο Φράνκλιν Ρούσβελτ ανέφερε επίσης το κουτάβι του Φάλα κατά την τέταρτη φορά που κατέβαινε ως πρόεδρος το 1944.

Η ιστορία της Φάλα σύμφωνα με τους Ρεπουμπλικάνους ήταν περίεργη, καθώς το 1970 υποστήριξαν ότι ο πρόεδρος είχε εγκαταλείψει το αγαπημένο του σκυλί μετά από μία εκδρομή στην Αλάσκα. Στις 23 Σεπτεμβρίου ο FDR αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ο λόγος είχε τρομερή επιτυχία και βοήθησε στην επανεκλογή του. Η Φάλα απεβίωσε όταν ήταν 26 χρονών ανήκοντας στην Πρώτη Κυρία Ελέανορ Ρούσβελτ μετά το θάνατο του συζύγου της.

  • Μπο, Σάνι και Μπαράκ Ομπάμα

Μετά τις εκλογές, ο Μπαράκ Ομπάμα υποσχέθηκε στις κόρες του Σάσα και Μάιλα ένα σκύλο. Το 2009, ο Μπο έγινε μέλος της οικογένειας στο Λευκό Οίκο σαν δώρο από το Γερουσιαστή Έντουαρντ Κέννεντυ.

Το 2013, η οικογένεια Ομπάμα υιοθέτησε τη Σάνυ. Παρόλο που βλέπαμε το Μπο και τη Σάνυ λίγες μόνο φορές, άφησαν μία ανεξίτηλη εντύπωση στον τύπο. Με τα αφράτα τριχώματά τους και τα αξιαγάπητα πρόσωπά τους, κέρδισαν τις καρδιές των πάντων.

  • Ρόλλο και Τέντυ Ρούσβελτ

Για να το πούμε απλά, ο Θεόδωρος Ρούσβελτ αγαπούσε να περνάει χρόνο με τα ζώα.

Κατά της διοίκηση του Τέντυ Ρούσβελτ, ο Λευκός Οίκος ήταν ένας μικρός ζωολογικός κήπος με σκύλους, γάτες, άλογα, έναν παπαγάλο, έναν ασβό και ένα μικρό αρκουδάκι –μερικά επιλέχτηκαν από απομακρυσμένες τοποθεσίες από όλο τον κόσμο.

Ο Ρόλλο, ένας σκύλος Αγίου Βερνάρδου που ήταν ο σύντροφος και ο φύλακας των παιδιών, ήταν ένα από αυτά. Ένας ρεπόρτερ ήταν κατάπληκτος με την προστασία που παρείχε ο Ρόλλο –κάτι που ήταν φανερό βλέποντας το Ρόλλο να παίζει με τα μικρά στο γρασίδι του Λευκού Οίκου.

  • Ρούφους 1, Ρούφους 2 και Γουίνστον Τσόρτσιλ

Ο Γουίνστον Τσόρτσιλ, ο Βρετανός πρωθυπουργός ήταν ένας λάτρης των ζώων, που είχε στην κατοχή του δύο καφέ πούντλς, με το όνομα Ρουφους.

Ο Ρούφους 1 πέθανε σε ένα δυστύχημα το 1947 και, ο Τσόρτσιλ αγόρασε ένα άλλο πούντλ και το ονόμασε πάλι ‘Ρούφους.’

Ο Ρούφους 2 ήταν μόνιμος σύντροφος του Τσόρτσιλ στις εκδρομές του και λεγόταν ότι κανείς στην οικογένεια του Πρωθυπουργού δεν επιτρεπόταν να ξεκινήσει ένα γεύμα πριν ο Ρούφους φάει.

  • Λίμπερτυ και Τζεράλντ Φορντ

Η Λίμπερτυ, ένα πανέμορφο Golden Retriever, ήταν το κατοικίδιο του Προέδρου Τζεράλντ Φορντ και της Πρώτης Κυρίας Μπέτυ Φόρντ –που τους το έδωσε η κόρη τους Σούζαν Φορντ.

Το αξιολάτρευτο κουτάβι έγινε διάσημο όταν οι Φορντ αποφάσισαν να το ζευγαρώσουν και όταν έδωσε εκείνο ζωή σε 9 κουταβάκια μέσα στον Λευκό Οίκο.

Ελπίζουμε να απολαύσατε αυτό το ποστ για το πόσο και πώς οι τριχωτοί φίλοι μας επηρέασαν την ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, Τι σκέφτεστε; Θα μπορούσαν τα κουτάβια σας να κάνουν ένα εξαιρετικό σκύλο για την πολιτική;

 

 

Shares 0

Σχόλια


http://sadvillaverdesanandres.com/dump-fetish/big-dick-blac-guy-fucking-busty-white-chicks-asia-girls-get-pussy-licked/
Read more:
Close