Μενού

Σκύλος βλέπει ένα ελάφι να πνίγεται και βουτάει να το σώσει

Shares 671

σκύλος σώζει ελάφι Σκύλος Ελάφι

Ο Στορμ, το γκόλντεν ριτρίβερ, ξεκίνησε το πρωί το Κυριακής του όπως κάθε άλλη μέρα, αλλά όλα άλλαξαν μέσα σε μια στιγμή. Ενώ είχε βγει για βόλτα με την οικογένειά του στις όχθες του λιμανιού Τζέφερσον Χάρμπορ στην Νέα Υόρκη, ο θαρραλέος σκύλος είδε ένα μικρό ελάφι να πνίγεται και αμέσως έπεσε μέσα στο νερό για να το σώσει.

Ο Μαρκ Φρίλι, ο ιδιοκτήτης του Στορμ, κοιτούσε με ενθουσιασμό τον σκύλο του που προσπαθούσε να σώσει το μικρό αβοήθητο ζωάκι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

What a morning…can’t believe this…Storm just saved this baby deer from PJ Harbor…

Δημοσιεύτηκε από Mark Freeley στις Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Από ότι φαίνεται αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Στην συνέχεια ο Φρίλι κάλεσε τον οργανισμό Strong Island Animal Rescue League για βοήθεια σχετικά με το τι να κάνει μετά. Στο σημείο έφτασε ο εθελοντής Φράνκι Φλόριντα μαζί με την συνάδελφό του, Έρικα Κούτσινγκ. Ωστόσο, το μικρό ελάφι βρέθηκε για μια ακόμα φορά σε μπελάδες.

«Η Έρικα κάλεσε τον Φράνκι, ενώ οδηγούσε για να την ενημερώσει για την κατάσταση και εκείνος της απάντησε, φωνάζοντας «Έπεσε πάλι μέσα στο νερό. Είναι πολύ μακριά. Πνίγεται! Μπαίνω μέσα», έγραψε η ομάδα διάσωσης στην σελίδα στο Facebook.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Φράνκι να κολυμπήσει για να σώσει το μικρό ελάφι.

σκύλος σώζει ελάφι Σκύλος Ελάφι

σκύλος σώζει ελάφι Σκύλος Ελάφι

Μόλις, μετέφεραν το μικρό ελάφι σε ασφαλές σημείο, οι διασώστες δεν θέλησαν να χάσουν άλλο χρόνο και αποφάσισαν να μετακινήσουν το ελάφι, που είχε τραυματιστεί στο μάτι του, σε ένα κοντινό κέντρο επανένταξης άγριας ζωής.

Οι διασώστες είναι αισιόδοξοι, ότι το μικρό ελάφι θα καταφέρει να ξανασταθεί στα πόδια του.

σκύλος σώζει ελάφι Σκύλος Ελάφι

σκύλος σώζει ελάφι Σκύλος Ελάφι

Παρόλο που δεν είναι ξεκάθαρο πως ξεκίνησε η περιπέτεια του μικρού ελαφιού, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μερικοί καλοί άνθρωποι και ένας γενναίος σκύλος βοήθησαν στην διάσωσή του.

«Σήμερα, έγινε μια εκπληκτική ομαδική προσπάθεια. Ευχαριστούμε Μαρκ, Στορμ, Φράνκι και Έρικα για τον ρόλο που έπαιξαν στην διάσωση μιας ζωής», έγραψε η ομάδα διάσωση.

Πηγή: tilestwra.com

loading...
Shares 671

Σχόλια


Read more:
Close