Μενού

Σκύλος-ήρωας έσωσε το μωρό και τη μάνα από τους οπλισμένους κλέφτες!

Shares 62

Σκύλος μωρό H Nayeli ήταν μόνη στο σπίτι με το 3 μηνών μωρό της, όταν κάτι αδιανόητο συνέβη.

Ένα ένοπλο ζευγάρι εισέβαλε στο σπίτι της. Ο άντρας απαίτησε τα χρήματα, αλλά όταν η Nayeli του είπε ότι δεν είχε χρήματα να του δώσει, η γυναίκα άρπαξε το μωρό από τα χέρια της τρομαγμένης μητέρας.

Όταν συνέβη η διάρρηξη, η Nayeli μιλούσε στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της, τον Adolfo, ο οποίος άκουσε όλα όσα συνέβαιναν στην άλλη γραμμή. Ο Adolfo είπε στο WishTV News, “Πάλεψε με την γυναίκα, επειδή προσπάθησε να το σκάσει από την κουζίνα, και την άρπαξε από το πουκάμισο. Στη συνέχεια, ο άντρας ήρθε από πίσω και τη χτύπησε με ένα πυροβόλο όπλο.”

Σκύλος μωρό

Μέχρι τη στιγμή που τα δύο πίτμπουλ του ζευγαριού, που ήταν στην αυλή, παρενέβησαν και έγιναν ήρωες!

Όταν η γυναίκα έτρεξε να ξεφύγει από την πίσω πόρτα με το μωρό της Nayeli, τα σκυλιά δεν την άφησαν να περάσει. Άρχισαν να ορμάνε στην γυναίκα, εμποδίζοντάς την να φύγει με το μωρό τους.

Η γυναίκα ήταν τόσο φοβισμένη που έτρεξε προς την πόρτα και έριξε το μωρό πίσω στην αγκαλιά της Nayeli… πριν αποχωρήσουν με άδεια χέρια με τον συνεργό της.

Η Nayeli είχε μώλωπες από το όπλο, αλλά ευτυχώς, εκείνη και το μωρό της είναι ασφαλείς. Αυτή η ιστορία αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν κακά σκυλιά, αλλά μόνο κακοί ιδιοκτήτες.

apithano.gr

Shares 62

Σχόλια


Read more:
Close