Μενού

Σκυλί περιμένει για μήνες στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο όπου ο ιδιοκτήτης του πέθανε

Shares 930

Σκύλος σκύλοι αφεντικό Σίγουρα όλοι έχετε δει μια εικόνα ενός σκύλου που κάθεται μέσα στο μνήμα ενός ανθρώπου. Λυπούμαστε αν σας απογοητεύουμε αλλά αν και τα σκυλιά καταλαβαίνουν πολύ καλά την απώλεια και το θάνατο, δε καταλαβαίνουν την ιδέα της ταφής συνεπώς εκείνη η ιστορία ήταν ψεύτικη.

Η ιστορία όμως του Menimo, του πιστού σκύλου είναι παραπάνω από αληθινή. Τον προηγούμενο Σεπτέμβρη βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον ιδιοκτήτη του με κατεύθυνση το Mato Grosso do Sul της Βραζιλίας. Το ζευγάρι δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του λόγω ενός τροχαίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον άντρα. Όταν οι υπάλληλοι του δήμου έφτασαν στο σημείο, παρόλο που είδαν τον σκύλο μέσα στο όχημα δεν υπήρχε κάποιο διαθέσιμο καταφύγιο στην περιοχή οπότε και απλά ρυμούλκησαν το όχημα σε μια μάντρα.

Εκεί ήταν που το σκυλί άρχισε να περιμένει κάτι να αλλάξει, αφού η οικογένεια του άντρα είχε υποσχεθεί ότι θα τον πάρουν σπίτι, ποτέ κανένας δεν ήρθε. Μόνος και ξεχασμένος περίμενε σε ότι είχε μείνει από το αυτοκίνητο, μήπως και ο ιδιοκτήτης του επιστρέψει για αυτόν. Μέρες, εβδομάδες και μήνες πέρασαν μέχρι που κάποιος τον πρόσεξε όμως!

Συγκεκριμένα 4 μήνες μετά την άφιξη του στη μάντρα, ένας φύλακας, ο David Guimarães Santos, προσλήφθηκε για να προσέχει τον χώρο. Δεν άργησε να προσέξει όμως τον σκύλο που κάθε βράδυ γυρνούσε για να βρει κάλυμμα στο ίδιο όχημα και έτσι άρχισε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του. Δεν άργησαν οι δύο να γίνουν φίλοι που περνούσαν τον χρόνο τους μαζί, όταν ο David είχε υπηρεσία. Και αυτή όμως η κατάσταση επρόκειτο να αλλάξει όταν ο φύλακας ήταν να μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία.

Αυτό θα σήμαινε ότι και ο σκύλος θα έχανε τον καινούργιο του φίλο, κάτι που ο άντρας δε μπορούσε να επιτρέψει. “Αν οι ιδιοκτήτες του έρχοταν, θα τον άφηνα χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά δε μπορώ να τον αφήσω σε οποιονδήποτε δε ξέρω για να τον προσέχει” δήλωσει ο ίδιος όταν υιοθέτησε τον Menimo. Την προηγούμενη Παρασκευή, 10 μήνες αφότου έφτασε στην μάντρα για πρώτη φορά, ο σκύλος ξεκίνησε το ταξίδι της καινούργιας του ζωής, επειδή όχι μόνο ξεπέρασε τον θάνατο αλλά είναι καλύτερα από ποτέ.

“Πλέον είναι μόνιμα χαρούμενος” λέει ο Santos στο Globo News. “Οταν φτάνω σπίτι, τρέχει να με βρει και πηδάει πάνω στην πύλη”, κάτι που μας φαίνεται ιδιαίτερα λογικό επειδή ποιος θα άντεχε και δεύτερο τέτοιο αποχωρισμό;

Σκύλος σκύλοι αφεντικό Σκύλος σκύλοι αφεντικό Σκύλος σκύλοι αφεντικό Σκύλος σκύλοι αφεντικό

wonderful.gr

Shares 930

Σχόλια


Read more:
Close