Μενού

Σκύλοι και γάτες που ψάχνουν σπίτι στην μεγάλη Γιορτή Υιοθεσίας της Αθήνας

Shares 104

υιοθεσία αδέσποτων Από την Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή 16 Οκτωβρίου διοργανώνεται στην Αθήνα το μεγαλύτερο φεστιβάλ-γιορτή για τα ζώα συντροφιάς με μια πληθώρα εκδηλώσεων, διαγωνισμών και επιδείξεων. Το «Κατοικίδια Εν Δράσει» θα αποτελέσει τον ιδανικό τόπο για να συναντήσετε ιδιοκτήτες και χομπίστες στον μεγάλο χώρο του «Metropolitan Expo» που θα φιλοξενήσει μεταξύ άλλων και μερικά ακόμη πιο ιδιαίτερα ζώα: τους σκύλους και τις γάτες της ZEHΛ.

Όμορφες γάτες και υπέροχοι σκύλοι της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης σας περιμένουν στις ημέρες υιοθεσίας Equilibrio στην έκθεση που γίνεται στον χώρο δίπλα στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Τα ανέμορφα πρώην αδέσποτα που ψάχνουν την παντοτινή τους οικογένεια θα είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους θέλουν πραγματικά να τους προσφέρουν αγάπη και φροντίδα.

Τα μέλη της ΖΕΗΛ θα βρίσκονται στα περίπτερα της Ένωσης την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε τους σκύλους και τις γάτες που ψάχνουν σπίτι ΕΔΩ

Με κάθε σκύλο ή γάτα που υιοθετείτε από την ΖΕΗ μπαίνετε στο πρόγραμμα υιοθεσίας Equilibrio. Ενημερωθείτε εδώ.

lifo.gr

Shares 104

Σχόλια


Read more:
Close