Μενού

Συμβουλές για να απαλλαγείτε από τις τρίχες του σκύλου σας άμεσα!

Shares 454

Tips για να είναι το σπίτι σας πάντα… καθαρό από τις τρίχες του σκύλου!

Τον αγαπάτε, είναι η καλύτερη σας παρέα όταν είστε σπίτι, αλλά κάθε φορά που παλεύετε να καθαρίσετε το σπίτι από τις τρίχες του… εξαγριώνεστε. Βρίσκονται παντού, στο χαλί, τον καναπέ, ακόμη και στο τραπεζάκι της τηλεόρασης. Και επειδή όλα αυτά σχετίζονται με θέματα υγιεινής, σας προτείνουμε μερικούς τρόπους για να γλιτώσετε μία ώρα αρχύτερα από τις ενοχλητικές αυτές τρίχες και να ευχαριστηθείτε με τη ψυχή σας τα παιχνίδια με τον τετράποδο φίλο σας.

1) Χτενίζετε το σκυλάκι σας σχεδόν καθημερινά. Επειδή γνωρίζουμε, πως είναι κάτι που ίσως δεν προλαβαίνετε να κάνετε κάθε πρωί, θα σας λέγαμε να το πράττετε τουλάχιστον αρκετά συχνά, ώστε να γλιτώνετε από μερικές τρίχες το… χαλί σας.

τρίχες συμβουλές Σκύλος Tips

2) Αποφύγετε τα «ύποπτα» υφάσματα στο χώρο που κυκλοφορεί ο φίλος σας. Για παράδειγμα, το βελούδο είναι ένα ύφασμα που τραβάει τη σκόνη και τις τρίχες, οπότε μην επιλέξετε καλύμματα τέτοιου τύπου.

3) Κάνετε ένα γρήγορο σκούπισμα καθημερινά. Δεν εννοούμε βέβαια να βάζετε ηλεκτρική κάθε πρωί που σηκώνεστε, αλλά μπορείτε να κάνετε ένα πέρασμα τους χώρους με τα ειδικά πανάκια που μαζεύουν τη σκόνη και τις τρίχες. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις γωνίες.

4) Καθαρίζετε τα έπιπλά σας με λαδάκι για να διώξετε ακόμη και τις πιο μικρές τρίχες του μικρού σας φίλου. Ειδικά τα λαδάκια τύπου baby oil κρίνονται θαυματουργά για τέτοιου είδους δουλείες. Μπορείτε να καθαρίσετε εκτός από τις ξύλινες επιφάνειες και όλα τα αντικείμενα που πιάνετε και ίσως κάποια τριχούλα που θα έχει τρυπώσει μέσα. Μία μικρή ποσότητα πάνω σε ένα πανάκι είναι αρκετή για να λάμψουν τα πάντα.

5) Μην ξεχνάτε να τον κάνετε μπάνιο. Σίγουρα το συχνό λούσιμο δεν κάνει καλό στην υγεία του, αλλά μην το παραμελείτε κιόλας. Με αυτό τον τρόπο θα απομακρύνετε πολύ γρήγορα τις νεκρές τρίχες και αυτές δε θα εξαπλωθούν στο σπίτι σας.

τρίχες συμβουλές Σκύλος Tips

queen.gr

Shares 454

Σχόλια


Read more:
Close