Μενού

Συγκλονιστικό βίντεο στην πλάτη ενός «άγριου» αετού… το BBC αποκαλύπτει την αλήθεια!

Shares 20

Αετός Οι χρήστες του διαδικτύου παρακολουθούν κάθε φορά με κομμένη την ανάσα τα εντυπωσιακά βίντεο που δημοσιεύει το Planet Earth, στα οποία απεικονίζεται με τον πιο ευρηματικό τρόπο η μαγεία της άγριας φύσης.

Ένα ωστόσο ήταν το βίντεο που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις και έκανε τους πάντες να μιλούν γι΄αυτό, άλλοτε με θετικά κι άλλοτε με αρνητικά σχόλια.

Ο λόγος για το βίντεο με τον χρυσό αετό, ο οποίος πετούσε με 200 μίλια/ώρα πάνω από τις Άλπεις έχοντας δεμένη στην πλάτη του μία κάμερα που κατέγραφε το επιβλητικό τοπίο.

Οι θαυμαστές του Planet Earth, παρακολουθώντας το εν λόγω ντοκιμαντέρ εξέφρασαν με αναρτήσεις που έκαναν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον θαυμασμό τους αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις τη δυσπιστία τους για την αυθεντικότητά του.

«Τα πλάνα που τραβήχτηκαν από την πλάτη του αετού είναι από τα καλύτερα που έχω δει μέχρι τώρα στη ζωή μου», σχολίασε ένας χρήστης στο Twitter. «Δεν έχω λόγια», έγραψε εμφανώς ενθουσιασμένος κάποιος άλλος.

Από την άλλη πλευρά δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που στάθηκαν στον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε κάμερα GoPro στην πλάτη του αετού, εκφράζοντας τις αμφιβολίες τους. «Ψεύτικη τηλεόραση. Αετός με κάμερα GoPro πετάει με 200 μίλια/ ώρα» παρατήρησε σκωπτικά κάποιος χρήστης του Twitter και ήταν αρκετοί οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που συμμερίστηκαν τη δύσπιστη στάση του.

Το ΒΒC τελικά αποκάλυψε στην ιστοσελίδα του ότι ο «άγριος» αετός που παρουσιαζόταν στο βίντεο ήταν στην πραγματικότητα ένας μικρός αετός, που ονομάζεται Σλοβάκ και ζει σε καταφύγιο άγριων ζώων.

Δείτε το video:

Shares 20

Σχόλια


Read more:
Close