Μενού

Σε αυτήν την καφετέρια πίνεις καφέ παρέα με χάσκι – Δείτε πού βρίσκεται

Shares 284

Χάσκι καφετέρια Πρόκειται για την μοναδική καφετέρια ολόκληρου του κόσμου που φιλοξενεί στο εσωτερικό της δεκάδες χάσκι. Ποιος φιλόζωος δεν θα ήθελε να την επισκεφτεί…

Το True Love Cafe είναι η καφετέρια που πρέπει να επισκεφτούν όλοι οι φιλόζωοι. Είναι το μοναδικό καφέ όλου του κόσμου που μπορείς να τον απολαύσεις παρέα με χαριτωμένα χάσκι!

Για να επισκεφτείτε αυτή την φιλοζωική καφετέρια, πρέπει πρώτα να ταξιδέψετε μέχρι την Μπανγκόκ. Κοντά στην παλιά πόλη και το Μεγάλο Παλάτι, υπάρχει μια καφετέρια που αν αγαπάτε τα σκυλιά, θα σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία ζωής.

Με το που μπείτε, καλείστε να βάλετε πλαστικές σακούλες στα πόδια σας και να πλύνετε τα χέρια σας με ειδικό σαπούνι. Ύστερα, παραγγέλνετε τον καφέ σας και κάθεστε αναπαυτικά στις καρέκλες της καφετέριας. Αυτόν τον καφέ όμως δεν θα τον πιείτε μόνοι σας, αφού μόλις ανοίξει η πόρτα, δεκάδες χάσκι θα σας κάνουν παρέα!

Ο τεράστιος χώρος της καφετέριας φιλοξενεί εγκαταλελειμμένα χάσκι της Μπανγκόκ και τους προσφέρει φαγητό, φροντίδα και πάνω από όλα την αγάπη που έχουν ανάγκη. Το True Love Cafe είναι must προορισμός για τους φιλόζωους όλου του κόσμου.

Ο πιο… γλυκός καφές! Δείτε το βίντεο:

newsit.gr

Shares 284

Σχόλια


Read more:
Close