Μενού

Πυροσβέστης έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε κουτάβι και το έσωσε από φλεγόμενο Pet Shop

Shares 592

πυροσβέστης Κίνα Ένα βίντεο που δείχνει έναν πυροσβέστη να δίνει της πρώτες βοήθειες σε ένα σκύλο αφού τον έσωσε από ένα φλεγόμενο κατάστημα κατοικίδιων ζώων, έχει κερδίσει το θαυμασμό πολλών ανθρώπων στην Κίνα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης διέσωσαν περίπου 20 γάτες και σκύλους από μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων στην επαρχία Anhui.

Ένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει έναν πυροσβέστη να προσπαθεί να σώσει ένα κουτάβι που λιποθύμησε μετά την πυρκαγιά.

πυροσβέστης Κίνα

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν περίπου στις 6 π.μ. της 31ης Μαΐου και έπρεπε να χρησιμοποιήσουν εργαλεία για να ανοίξουν τη μεταλλική πόρτα του καταστήματος.

“Πάρτε πρώτα τα κατοικίδια ζώα! Ετοιμάστε τον εύκαμπτο σωλήνα!” είπε ένας πυροσβέστης κατευθύνοντας τους άλλους συναδέλφους του.

Ορισμένα από τα κατοικίδια ζώα εμφανίστηκαν ασυνείδητα μετά τη διάσωση, από τον πολύ καπνό, σύμφωνα με τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό  CCTV.

Οι πυροσβέστες έβαλαν τα κατοικίδια ζώα στο έδαφος και τους έδωσαν οξυγόνο από τους αναπνευστήρες τους.

Ένα μικρό σκυλί κατέρρευσε μετά την πυρκαγιά και δεν ανταποκρινόταν.

πυροσβέστης Κίνα

Αφού έλεγξε την αναπνοή του, ένας πυροσβέστης έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στο κουτάβι πιέζοντας το μικροσκοπικό του στήθος του με λεπτό τρόπο πριν του χορηγήσει οξυγόνο.

Λίγο αργότερα, το κουτάβι επανήλθε χάρη στην προσπάθεια του πυροσβέστη.

πυροσβέστης Κίνα

Κρατώντας τις γάτες και τα σκυλιά στο στήθος τους, οι άλλοι πυροσβέστες σκούπισαν προσεκτικά τη σκόνη από τα μικροσκοπικά πρόσωπα των ζώων με υγρές πετσέτες.

πυροσβέστης Κίνα

Αργότερα, πολλά κουτάβια ένιωσαν καλύτερα και άρχισαν να γαβγίζουν και να πηδούν στα κλουβιά τους κουνώντας τις μικροσκοπικές ουρές τους, σαν να ευχαριστούσαν τους γενναίους άντρες που τα έσωσαν.

Οι χρήστες του διαδικτύου επαίνεσαν τις ηρωικές ενέργειες των πυροσβεστών.

πυροσβέστης Κίνα πυροσβέστης Κίνα πυροσβέστης Κίνα πυροσβέστης Κίνα

“Κάθε ζωή είναι πολύτιμη,” είπε ένας χρήστης. “Ευχαριστούμε τους γενναίους πυροσβέστες για τη διάσωση αυτών των ζώων!”

“Μικροί άγγελοι που συναντούν μεγάλους αγγέλους” είπε ένας άλλος.

διαφορετικό

Shares 592

Σχόλια


Read more:
Close