Μενού

Πρώην αδέσποτος σκύλος αρνείται να κοιμηθεί σε κρεβάτι γιατί νιώθει ασφαλής μόνο σε χαρτόκουτα

Shares 962

H υιοθεσία ενός σκύλου είναι μια πράξη αγάπης από τους ιδιοκτήτες!

Ο σκύλος γίνεται μέλος της οικογένειας. Όταν ένας σκύλος σε εμπιστεύεται , ιδίως σκύλος από καταφύγιο ή οργάνωση διάσωσης  , είναι το πιο υπέροχο συναίσθημα.

Κάθε σκύλος που διασώζεται έχει μια ιστορία. Πολύ από αυτούς είναι εγκαταλελειμμένοι και άλλοι ,δυστυχώς, κακοποιημένοι. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν εμπιστεύονται ξένους. Κάποιοι σκύλοι όμως μαθαίνουν να αγαπούν ξανά.

Η Kristina Rinaldi, η διευθύντρια της οργάνωσης Detroit Dog Rescue, έγραψε ένα ιδιαίτερο μήνα για ένα διασωθέντα σκύλο. Πρόκειται για έναν ημίαιμο pit bull με το όνομα καπετάνιος.

χαρτόκουτα σκύλος χαρτόκουτα σκύλος κοιμάται σε χαρτόκουτα

πηγή: Facebook

Σε ένα μακροσκελές Facebook post, έγραψε.

Συνήθως οι άνθρωποι διστάζουν να υιοθετήσουν έναν διασωθέντα σκύλο γιατί μας λένε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν τους, κι έχουν δίκιο. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.
Δε μπορούμε να διορθώσουμε ότι τα παράτησαν, τα απαρνήθηκαν, τους συμπεριφέρθηκαν άσχημα, δεν τα εμπιστεύθηκαν κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Δεν μπορούμε να διορθώσουμε τις νύχτες που τα άφησαν στην βροχή ,τις νύχτες που έψαχναν μέρος και κοιμήθηκαν στο κρύο,και σίγουρα δε θα ξεχάσουν το συναίσθημα της πείνας επί σειρά ημερών.

Στη δημοσίευση της μοιράστηκε μια φωτογραφία του Καπετάνιου μέσα σε χαρτόκουτα. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως έτσι ήταν ο Καπετάνιος όταν τον βρήκαν. Όμως όχι. Για την ακρίβεια, είναι μια φωτογραφία του στο καταφύγιο.

χαρτόκουτα σκύλος χαρτόκουτα σκύλος κοιμάται σε χαρτόκουτα

Source: Detroit Dog Rescue

Το καταφύγιο δεν γνωρίζει πολλά για το παρελθόν του Καπετάνιου. Είχε κακοποιηθεί; Περιπλανιόταν στους δρόμους ; Αυτό που γνώριζαν σίγουρα είναι ότι ήταν 2 χρονών. Τον φρόντισαν, τον τάισαν , τον εξέτασε γιατρός και του δόθηκε μια ασφαλής στέγη για ύπνο.

Όμως ο Καπετάνιος δεν κοιμήθηκε στο κρεβάτι. Ένιωθε άντε μόνο στην χαρτόκουτα.

Ο Καπετάνιος, ο σκύλος της φωτογραφίας, διασώθηκε από τους δρόμους του Detroit. Η χαρτόκουτα είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί καθώς μόνο έτσι νιώθει ασφαλής.

Η Kristiona ήθελε να μοιραστεί όχι μόνο την ιστορία του καπετάνιου αλλά και την στοργή και την αφοσίωση που δείχνει η οργάνωση στα ζώα που δέχονται.

χαρτόκουτα σκύλος χαρτόκουτα σκύλος κοιμάται σε χαρτόκουτα

To post της Kristina έχει πολλά σχόλια που δείχνουν την εκτίμηση απέναντι στο καταφύγιο. Ο Καπετάνιος βρίσκεται στη λίστα υιοθεσιών από το 2016. Η ομάδα παραμένει αφοσιωμένη στο να τον βοηθήσει και τον εκπαιδεύει με θετική ενδυνάμωση.

Animalplanet.gr

shareably

Shares 962

Σχόλια


Read more:
Close