Μενού

Πίτμπουλ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άνδρας που το έσωσε επέστρεψε για να το υιοθετήσει

Shares 405
πίτμπουλ Ο σκύλος Mojo ανήκει στις ράτσες Pit Bull και amstaff (American Staffordshire Terrier) και ήταν μόλις 3 μηνών όταν η ζωή του ήταν υπό απειλή. Έπασχε από σοβαρή δεμοδήκωση και θα ζούσε μόλις λίγες ώρες αν δεν το έσωζε ο Joey Wagner.
Ένας ευγενικός άνθρωπος προσπάθησε να φροντίσει το κουτάβι αλλά η περίπτωσή του ήταν πολύ σοβαρή και έτσι ο Wagner τον μετέφερε αμέσως σε ένα νοσοκομείο ζώων. Με εκτεταμένη φροντίδα, ο Mojo έγινε καλύτερα και ξεκίνησαν να καταφθάνουν τα αιτήματα υιοθεσίας. Ωστόσο, η σοβαρότητα της κατάστασής του δεν επέτρεπε τις απλές υιοθεσίες και τότε ήταν που παρενέβη ο Wagner και πάλι.
Όντας ένας από τους δημιουργούς της μη κερδοσκοπικής κοινωνίας ζώων Baie Ste Marie στο Nova Scotia, ο Wagner αποφάσισε να δώσει ένα σπίτι στον Mojo. Όταν επέστρεψε στο νοσοκομείο ζώων όπου ήταν το κουτάβι, ο Mojo ήταν ντροπαλός στην αρχή αλλά καθώς αναγνώρισε τον ήρωα του, δεν μπορούσε να κρατήσει τον ενθουσιασμό του και πήδηξε στην αγκαλιά του άνδρα. Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε και το τρίχωμα του Mojo δεν έχει επιστρέψει εντελώς αλλά αυτό δεν τον σταματά από το να ζει μια χαρούμενη ζωή με την μεγάλη του οικογένεια.
Αυτό το μικροσκοπικό κουτάβι που ονομάζεται Mojo ήταν μόλις 3 ετών όταν οι κτηνίατροι διέγνωσαν πως είχε μόνο λίγες ώρες ζωής.
πίτμπουλ
Το κουτάβι είχε ένα σοβαρό είδος ψωρίασης αλλά ο σωτήρας του Joey Wagner δεν τον παράτησε.
πίτμπουλ
Με εκτεταμένη φροντίδα ο Mojo έγινε καλύτερα αλλά δεν μπορούσε να υιοθετηθεί λόγο της αρρώστιας του.. τότε ο Wagner αποφάσισε να τον πάρει στο σπίτι του.
πίτμπουλ
Καθώς ο άνδρας επέστρεψε στο νοσοκομείο, το κουτάβι ήταν τόσο χαρούμενο που είδε τον ήρωα του ώστε να πηδήξει αμέσως στην αγκαλιά του και να ξεκινήσει να τον φιλά.
πίτμπουλ
Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε και ο Mojo μεγαλώνει συνεχώς.
πίτμπουλ
Το τρίχωμα του σκύλου δεν έχει επανέλθει πλήρως αλλά αυτό δεν τον κρατά πίσω.
πίτμπουλ
Ζει με μια μεγάλη οικογένεια που ενδιαφέρετε για αυτόν και τον αγαπά.
πίτμπουλ
Η θέληση του Mojo για ζωή ήταν τεράστια. Γέμισε τις καρδιές πολλών ανθρώπων με αγάπη, ελπίδα και αμνησικακία.
πίτμπουλ
Δείτε παρακάτω το γλυκό βίντεο με τοn σκύλο και τον ήρωα του.

tsekouratoi.gr

Shares 405

Σχόλια


Read more:
Close