Μενού

Πυροσβέστες έσωσαν με μάσκες οξυγόνου κουτάβια που εγκλωβίστηκαν σε φωτιά (Εικόνες)

Shares 2K

κουτάβια Οι φωτογραφίες από τη διάσωση των μωρών

Πυροσβέστες έσωσαν κουτάβια με ειδικές μάσκες οξυγόνου στο Palm Coast στη Φλόριντα, όταν το σπίτι έπιασε φωτιά την περασμένη Τρίτη και κινδύνευσαν οι 2 ένοικοι του και τα έξι σκυλιά που βρίσκονταν μέσα. Ο πατέρας με τη 2χρονη κόρη του εισήχθησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Flagier έπειτα από την εισπνοή καπνού, ενώ τα έξι ζώα, συμπεριλαμβανομένων και των δύο κουταβιών, σώθηκαν όταν ο Αρχιφύλακας της κοινότητας του Flagier Steve W illiams τα εντόπισε ζωντανά μέσα στο φλεγόμενο σπίτι. κουτάβια

Ο πυροσβέστης David Lawrence συνειδητοποίησε ότι τα δύο κουτάβια υπέφεραν έπειτα από την εισπνοή του καπνού και τοποθέτησε προσεκτικά στα πρόσωπά τους μικρές μάσκες οξυγόνου. «Καταφέραμε να τοποθετήσουμε μάσκες οξυγόνου, ειδικές για κατοικίδια, σε όλα τα σκυλιά», δήλωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής διάσωσης της κοινότητας Flagier Don Petito, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Orlando News 13.
κουτάβια

Αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι εξοπλισμένα με ειδικές μάσκες οξυγόνου όλα τα τμήματα της πυροσβεστικής. Εκτιμάται, παρόλα αυτά, ότι τουλάχιστον 40.000 – 50.000 κατοικίδια πεθαίνουν ετησίως εξαιτίας της εισπνοής καπνού και άλλων αιτιών που σχετίζονται με τις πυρκαγιές, σύμφωνα με έκθεση του Project Breathe, το οποίο παρέχει τις ειδικές μάσκες στα πυροσβεστικά τμήματα. Η είδηση έγινε γνωστή όταν ένας γείτονας δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο facebook πως έπειτα από την επίσκεψή τους στον κτηνίατρο «λαμβάνουν την απαραίτητη φροντίδα από τη μαμά τους και θα ξεκουραστούν». Στη δημοσίευση, παράλληλα, ευχαριστεί πολύ τους υπεύθυνους γιατρούς και τον πυροσβέστη για τη φροντίδα των μικρών, ενώ ενημερώνει τους διαδικτυακούς φίλους πως και τα έξι σκυλιά είναι ασφαλή και χαίρουν άκρας υγείας.
κουτάβια
κουτάβια lifo.gr

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close