Μενού

Πυροσβέστες έσωσαν γάιδαρο από πυρκαγιά και εκείνος μετά δεν έφευγε από το πλευρό τους!

Shares 14K

γάιδαρος Όταν οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να σβήσουν μια πυρκαγιά 7.000 στρεμμάτων στην Αριζόνα, είδαν ένα γάιδαρο να βγαίνει από τις φλόγες και έσπευσαν να τον βρέξουν με τη μάνικα για να τον σώσουν. Από τότε όμως δεν τους άφησε μόνους.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσιεύτηκε από το περιοδικό Lake Havasu Living με το σχόλιο: «Τι υπέροχη δουλειά που κάνουν οι ήρωες-πυροσβέστες μας. Προστατεύουν ανθρώπους και ζώα.»

What a great photo of our Firefighting heroes! Protecting people and animals! Photo by Bill Weber

Posted by Lake Havasu Living Magazine on Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015

Είναι άγνωστο αν ο γάιδαρος είναι εξημερωμένος ή όχι, αλλά μετά την διάσωσή του, ακολουθούσε τους ήρωές του για το υπόλοιπο της ημέρας ενώ αρνούνταν να φύγει από το πλευρό τους.

A follow up post by Stacey Benjamin: A Break for the guys and their new pal! My hubby is on the left! Glad that they are in good spirits! Working hard! That’s for sure!Truly amazing!

Posted by Lake Havasu Living Magazine on Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015

Τελικά, το πλάσμα απομακρύνθηκε από τους νέους του φίλους ώστε να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από τις φλόγες. Αν δεν εμφανιστεί σύντομα ο ιδιοκτήτης του, ο αμερικανικός οργανισμός «Wild Horse» της Καλιφόρνια των Η.Π.Α θα του παρέχει καταφύγιο.

Δεν είναι υπέροχο πως μπορεί ένα ζώο να εκφράσει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του;

fanpage.gr

Shares 14K

Σχόλια


Read more:
Close