Μενού

Το πιο ακραίο πράγμα που έχω δει ποτέ! Κυνηγός βρίσκει κάμερα με τραβηγμένη φωτογραφία από μία αρκούδα.

Shares 0

Αν και μερικές φορές οι άνθρωποι νιώθουν ότι χάσανε την επαφή με την άγρια φύση, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να ξεφύγουμε τελείως από αυτή. Όλοι έχουμε διαφορετικά είδη αλληλεπίδρασης μαζί τους. Αυτά τα παραδείγματα δείχνουνε ότι η φύση πάντα μπορεί να μας εκπλήσσει και να μας εντυπωσιάζει. Μία πρόσφατη δημοσίευση στο Facebook αποδεικνύει ότι αυτό είναι αλήθεια. Ο ίδιος μοιράζεται μια φωτογραφία που μία αρκούδα παίζει με μία GoPro κάμερα. Οι άνθρωποι του διαδικτύου πάλι εντυπωσιάστηκαν από μία φωτογραφία, όπου πρωταγωνιστεί μία αρκούδα, τόσο που η δημοσίευση έλαβε σχεδόν 7k likes και περίπου 1,5k σχόλια.

Ο άνδρας ξεκίνησε με μία περίληψη των λεπτομερειών πίσω από αυτό το περιστατικό, που μία αρκούδα για πέντε λεπτά παίζει με την κάμερα. Ο Ντύλαν είναι κυνηγός και στο δρόμο του προς το Laramie, Wyoming, βρήκε μία GoPro κάμερα εκεί τριγύρω. Σύμφωνα με αυτόν η κάμερα πρέπει να έπεσε από ένα όχημα.

Ο άνδρας βρήκε μια GoPro κάμερα κι, όταν την πήρε μαζί του, βρήκε ότι μία αρκούδα έπαιζε μαζί της.

Ο Ντύλαν αποφάσισε να πάρει την κάμερα σπίτι του και να τη φορτίσει. Αυτό που βρήκε ήταν μία αρκούδα που βρήκε την κάμερα 4 μήνες αφού χάθηκε και έπαιζε με αυτήν τραβώντας φωτογραφίες. Η κάμερα που χρησίμεψε σαν παιχνίδι για την αρκούδα αποκαλύπτει κάποιες καθηλωτικές και ενδιαφέρουσες φωτογραφίες: κάποιες κοντινές φωτογραφίες των ποδιών της αρκούδας κι άλλες από το εσωτερικό του στόματός της.

Ο κυνηγός αποκαλύπτει ότι «Αυτό ήταν το πιο έξαλλο πράγμα που έχω ποτέ αντικρίσει» και, φαίνεται ότι οι άνθρωποι στο ίντερνετ δείξαν έντονο ενδιαφέρον και ενθουσιάστηκαν από το εύρημα, καθώς, αστειεύτηκαν για την κατάσταση αυτή.

Μία ακόμη ιστορία περιλαμβάνει μία 17χρονη γυναίκα που έγινε ήρωας σώζοντας τα σκυλιά της από μία αρκούδα. Η ιδιοκτήτρια έτρεξε να σώσει τα σκυλιά της σπρώχνοντας μάλιστα την αρκούδα μακριά από την αυλή της.

Αυτοί οι ταξιδιώτες δίνουν το παράδειγμα για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεσαι σε μία αρκούδα όταν συναντήσεις μία στην πραγματική ζωή. Αν και οι καταστάσεις αυτές μπορεί να είναι απειλητικές για τη ζωή και ιδιαίτερα τρομακτικές, αυτοί οι πεζοπόροι απέδειξαν ότι χρειάζεται θάρρος και τόλμη για να αποσοβήσουν τα χειρότερα. Αφού τους ακολούθησε μία μαύρη αρκούδα στο οικολογικό πάρκο Chipinque, εκείνες κράτησαν την ψυχραιμία τους, κάτι που τους έσωσε από τα χειρότερα σενάρια.

Για να δείτε το βίντεο και περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close