Μενού

Πιγκουίνος «αντιστέκεται» στην αστυνομία του Περού – Δείτε το βίντεο

Shares 34

πιγκουίνος Ένας πιγκουίνος στο Περού όχι μόνο προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή Ανκάς, αλλά τα… έβαλε με τις αστυνομικές δυνάμεις και στο τέλος… κέρδισε και ένα γερό δείπνο, ως ανταμοιβή για την ταλαιπωρία που υπέστη!

Το βίντεο που έχει καταγράψει το περιστατικό είναι εκπληκτικό. Δείχνει το ζώο να… αντιστέκεται στους αστυνομικούς, οι οποίοι το κυνήγησαν και τελικά κατάφεραν να το… συλλάβουν και να το οδηγήσουν στο τμήμα για… εξακρίβωση στοιχείων! Εκεί περίμενε μία μεγάλη έκπληξη τον ταλαιπωρημένο πιγκουίνο, καθώς οι αστυνομικοί, που μέχρι πριν λίγο τον κυνηγούσαν στους δρόμους, αγόρασαν έναν κουβά μικρά ψάρια, με τα οποία τάισαν το εξουθενωμένο και – όπως θα διαπιστώσετε από την εικόνα – πεινασμένο ζώο.

Ο πιγκουίνος εντοπίστηκε χαμένος να βαδίζει σε δρόμο με μεγάλη κυκλοφορία αυτοκινήτων. Όπως ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, το ζώο κατάφερε μόλις να αποφύγει ένα δίκυκλο ταξί, ενώ ξέφυγε από τη μανία ενός σκύλου, ο οποίος το πήρε στο κυνήγι.

Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία, ο πιγκουίνος επιχείρησε να δραπετεύσει από τον κλοιό που είχε σχηματιστεί γύρω του. Για μία στιγμή τα κατάφερε, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί στους αστυνομικούς, επιχειρώντας να τους τσιμπήσει με το ράμφος του. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν και να τον τυλίξουν σε ένα από τζάκετ τους. Αυτό που δεν κατάφεραν να βρουν οι αστυνομικοί, ήταν την προέλευσή του, η οποία παραμένει μυστήριο.

fanpage.gr

Shares 34

Σχόλια


Read more:
Close