Μενού

Πέταξαν κουτάβι από το μπαλκόνι στο Άργος έτσι… επειδή τους ήρθε!

Shares 7K

κουτάβι Πραγματικά δε βρίσκεις λόγια να περιγράψεις αυτό το περιστατικό ανθρώπινης βίας, σε ανυπεράσπιστο κουτάβι στο Άργος, όπου οι… «ιδιοκτήτες» του έτσι απλά, αφού πρώτα το χτυπούσαν για ώρα σύμφωνα με τις καταγγελίες, στη συνέχεια το πέταξαν από το μπαλκόνι και τώρα αγωνίζεται να μείνει ζωντανό. Διαβάστε όλη την επιστολή φιλοζωικής οργάνωσης της περιοχής και σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο, να πάρετε κοντά σας το πλασματάκι αυτό, αν τελικά αναρρώσει!

«ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!!!!

Εχτές το απόγευμα στις 4.30 η Αντιπρόεδρος του συλλόγου έλαβε τηλεφώνημα από φιλόζωο συμπολίτη ότι είδε κάποιον να χτυπάει το σκυλάκι του και μετά να το πετάει από το μπαλκόνι….!!!

Αμέσως μαζί με την πρόεδρο έφτασαν στο σημείο ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε και η αστυνομία στο χώρο….

Το σκυλάκι το είχε μαζέψει από το πεζοδρόμιο σε εσωτερικό ιδιωτικό χώρο αυτός που κατά τον μάρτυρα το πέταξε, και όταν φτάσαμε στο σημείο, για 10 λεπτά ακούγαμε τα ουρλιαχτά του περιμένοντας την αστυνομία.

Μαζί με τον αστυνομικό μπήκαμε στο χώρο, και οι ιδιοκτήτες απαθείς μας έλεγαν «δικό μας είναι το σκυλί…»

Όταν είπαμε ότι θα το πάρουμε να το πάμε στο γιατρό η 2η απάντηση ήταν ….»δεν πειράζει, δεν χρειάζεται, σκυλί είναι και θα γιάνει….και στο κάτω κάτω δικό μας είναι….»

Χωρίς δεύτερη κουβέντα βουτήξαμε το μικρό και το μεταφέραμε στο γιατρό, ο οποίος άνοιξε το ιατρείο του εσπευσμένα.

Ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε από την αστυνομία στο τμήμα όπου και κρατείται με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Το κουτάβι όπως αποδείχθηκε ότι είναι (μόλις 3-4 μηνών)…. έχει 2 σπασμένα πόδια, χτυπημένο πνεύμονα, και σπασμένα τα περισσότερα μπροστινά δόντια, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα προήλθε από τα χτυπήματα. Του έγινε αναισθησία ώστε να μην υποφέρει από τους πόνους και να μπορεί να βάλει γύψο ο γιατρός, αιμοστατική ένεση, ενώ αμφίβολο είναι αν θα τα καταφέρει. Θα ξέρουμε σε μερικές ώρες αν έχει συνέλθει πλήρως από την αναισθησία και αν δεν υποφέρει από σοβαρή εσωτερική αιμορραγία.

Σας παρακαλούμε, ΑΝ τα καταφέρει η μικρή ΕΠΕΙΓΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ….

Είμαστε υπερπλήρεις με πάνω από 60 σκυλιά υπό την φροντίδα και προστασία μας.

Για οποιαδήποτε προσφορά παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 6976026723 ή με μνμ inbox, είναι ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

Επίσης να ενημερώσουμε ότι οποιοδήποτε σχόλιο περιλαμβάνει στοιχεία του κατηγορούμενου, ή οποιουδήποτε εμπλεκόμενου πέραν των μελών του συλλόγου, ή έστω της περιοχής όπου συνέβη το περιστατικό θα σβηστούν αμέσως, μέχρι η υπόθεση να φτάσει στο δικαστήριο.»

pronews.gr

Shares 7K

Σχόλια


Read more:
Close