Μενού

Πεντάχρονο κοριτσάκι έχει για φίλο μια πάπια που την ακολουθάει παντού

Shares 144

Πάπια Η Kylie Brown είναι μόλις 5 χρονών, αλλά είναι ήδη μητέρα. Τουλάχιστον στα μάτια της Snowflake, της πάπιας, από τότε που την είδε για πρώτη φορά πέρυσι το καλοκαίρι όταν ήταν ακόμα ένα μικρό παπάκι.

“Την φέραμε σπίτι και αυτό το μικρό χνουδωτό κίτρινο παπάκι έσκουζε μέσα στο κουτί. Η Kylie ήρθε κοντά στο κουτί, πλάγιασε δίπλα και τότε το παπάκι ηρέμησε.” λέει η Ashley Brown, μητέρα της Kylie. “Από τότε το παπάκι ήταν πάντα ήσυχο όταν βρίσκονταν με την Kylie, ενώ όταν έφευγε, έκλαιγε και πανικοβαλλόταν.”

Οι δυο τους είναι αχώριστοι. Στο κολύμπι το καλοκαίρι, αλλά και στα χιόνια τον χειμώνα, ο Snowflake πάντα ακολουθεί. Πηγαίνει με την Kylie σε επισκέψεις σε σπίτια φίλων, ακόμα και στο Helloween πήγε ως “Όλαφ” από την παιδική ταινία “Frozen”. “Είναι οι καλύτεροι φίλοι. Βλέπω την Kylie να μεγαλώνει και έχει γίνει πολύ υπεύθυνη. Προσέχει πολύ καλά την πάπια.” συμπληρώνει η μαμά της Kylie. “Είμαι η μαμά του” λέει η Kylie σε συνέντευξη στο CBS.

Τα παπάκια στα πρώτα στάδια της ζωής τους προσκολλούνται στη μαμά τους. Αν η βιολογική τους μητέρα δε βρίσκεται εκεί, τότε ακολουθούν οποιοδήποτε κινούμενο αντικείμενο βρεθεί μπροστά τους.

Πάπια Πάπια Πάπια Πάπια Πάπια Πάπια Πάπια Πάπια Πάπια Πάπια Πάπια Πάπια

wonderful.gr

Shares 144

Σχόλια


Read more:
Close