Μενού

Παρατήρησε μια ακίνητη γάτα στην άκρη του φράχτη. Μόλις πλησίασε πιο κοντά, αυτό που είδε τον έκανε να παγώσει!

Shares 576

Γάτα Οδηγώντας σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας στην Αριζόνα, ο Richard Christianson πρόσεξε μια γάτα που φαινόταν να έχει κολλήσει σε συρμάτινη περίφραξη. Αμέσως κάλεσε το 100 και εκεί τον παρέπεμψαν σε μια φιλοζωική οργάνωση.

Όταν τους κάλεσε, του είπαν επειδή η γάτα βρισκόταν σε επικίνδυνο δρόμο, θα έπρεπε να καλέσει την Περιφέρεια. Ο Richard δημοσίευσε την ιστορία στο Facebook, δήλωσε ότι η γάτα δεν δέχτηκε καμία βοήθεια για 7 ώρες.

Γάτα

Ο Richard δεν άντεξε άλλο και περπάτησε κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου για να πάρει μόνος του τη γάτα και να τη πάει σε κτηνιατρείο. Εδώ είναι το βίντεο που έβγαλε όταν τελικά πλησίασε την τρομοκρατημένη γάτα. Η γάτα φαίνεται να χαίρεται που ήρθε επιτέλους κάποιος να τη βοηθήσει!

Η γάτα είχε το ένα μπροστινό πόδι εγκλωβισμένο μέσα στο συρμάτινο περίφραγμα. Το αίμα και τα κόπρανα υποδήλωναν ότι μπορεί να βρισκόταν και για μέρες εκεί εγκλωβισμένη η γάτα. Σε κάποιο σημείο, μέσα στην απελπισία της, η γάτα άρχισε να μασάει το πόδι και το μέταλλο για να απελευθερωθεί.

Γάτα

Μόλις ο Richard έφτασε στο κτηνιατρείο, εσπευσμένα η γάτα μπήκε στο χειρουργείο για να επιδιορθωθεί η ζημιά στο σαγόνι και το πόδι. Είναι άγνωστο πως η γάτα κατέληξε εγκλωβισμένη στον αυτοκινητόδρομο. Ο Richard ονόμασε τη γάτα Freeway (Αυτοκινητόδρομος)!

Γάτα

Ο Freeway είχε και κάποια εγκαύματα στο σώμα του, και υπέθεσαν ότι είχε εγκλωβιστεί μέσα σε μηχανή αυτοκινήτου και στη συνέχεια στον συρμάτινο φράχτη. Μεγάλη ατυχία!

Γάτα

Ο Richard υποσχέθηκε να υιοθετήσει τον Freeway! Μόλις ο  Freeway συνερχόταν, θα πήγαινε να μείνει στο σπίτι του Richard!

Γάτα

Τελικά η τύχη αυτής της άτυχης γάτας άλλαξε και βρήκε ένα παντοτινό σπίτι!

fanpage.gr

Shares 576

Σχόλια


Read more:
Close