Μενού

Παραμελημένα και κακοποιημένα σκυλιά δίνουν μαθήματα ζωής σε τρόφιμους φυλακών (video)

Shares 3K

φυλακές σκυλιά Μερικές φορές μπορεί να βρεί κάποιος ομορφιά στα πιο απρόσμενα μέρη. Οι φυλακές είναι άσχημες και γεμάτες ανθρώπους με σκοτεινό παρελθόν, εκεί όμως τα σκυλιά βρήκαν ενώ παράλληλα έδωσαν κάτι όμορφο.
Η πρωτοβουλία που είχε ένα φιλοζωϊκό κέντρο της Μασαχουσέτης απέδειξε ότι όλοι αξίζουν και μπορούν να έχουν μία δεύτερη ευκαιρία. Έδειξε ότι η ανθεκτικότητα της εμπιστοσύνης του σκύλου μπορεί να ξυπνήσει την γενναιοδωρία του ανθρώπινου πνεύματος.

φυλακές σκυλιά

Μερικές φορές, δεν είναι οι άνθρωποι αλλά τα ζώα, όπως οι σκύλοι, που έχουν την ικανότητα να μας υπενθυμίσουν την ανθρωπιά μας και μπορούν να μας διδάξουν πώς να αγαπάμε και πάλι.
Μέσα στους τοίχους αυτών των φυλακών βρήκαν όλοι τους την αγάπη και την εμπιστοσύνη και άνθησαν όμορφες φιλίες μεταξύ σκύλου και ανθρώπου.
Το πρόγραμμα είχε σαν στόχο να προετοιμαστούν και να εκπαιδευτούν τα παραμελημένα και κακοποιημένα σκυλιά ώστε να αποκτήσουν πάλι πίστη στους ανθρώπους και να κριθούν κατάλληλα για υιοθεσία. Τα αποτελέσματα όμως πάνε πέρα από αυτό, η αγάπη των σκύλων θύμισε σε αυτούς τους ανθρώπους, που είχαν καταδικαστεί για εγκλήματα, ότι η πραγματική μας φύση είναι η ανθρωπιά και η αγάπη.


theilovedogssite.com, toocute.gr

Shares 3K

Σχόλια


Read more:
Close