Μενού

Παντρεύτηκαν και βάφτισαν το μωράκι τους έχοντας δίπλα τους τη σκυλίτσα που είχαν υιοθετήσει

Shares 816

υιοθεσία σκύλων Η Ραφαέλλα και ο Μιχάλης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και βάφτισαν το μωράκι τους την Κυριακή 5 Ιουνίου στην πόλη των Χανίων Κρήτης. Σ΄ αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το τέταρτο μέλος της οικογένειας τους, η λατρεμένη τους σκυλίτσα Precious.

Πριν από μερικά χρόνια η Precious είχε βρεθεί σε άθλια κατάσταση στην περιοχή των δικαστηρίων αφού η «οικογένεια» της την εγκατέλειψε επειδή αρρώστησε. Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων « Η Προστασία των Ζώων» αφού την περιέθαλψαν κατάφεραν να της βρουν την καλύτερη οικογένεια. Η Ραφαέλλα και ο Μιχάλης άνοιξαν το σπίτι και την αγκαλιά τους στην Precious αλλάζοντας όλη τη ζωή της που λίγο έλειψε να χάσει εξαιτίας των ανεύθυνων πρώην «κηδεμόνων» της.

 

υιοθεσία σκύλων

 

Η πανέμορφη Precious, ηλικίας 7,5 ετών, στολίστηκε και συμμετείχε ενεργά στη χαρά των κηδεμόνων της που μετά το γάμο τους βάπτισαν και το μωράκι τους. Η Precious έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νέο μέλος της οικογένειας της και δεν χάνει την ευκαιρία να δείχνει την αγάπη της.

«Η διακόσμηση ήταν αφιερωμένη και στους μικρούς τετράποδους  φίλους μας. Η Ραφαέλλα και ο Μιχάλης  επέλεξαν τις προσκλήσεις από τον «Ορίζοντα», αλλά οι μπομπονιέρες έγιναν με τη βοήθεια του συλλόγου μας ώστε να μας προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων της πόλης των Χανίων. Ευχαριστούμε θερμά τη Ραφαέλλα και το Μιχάλη και τους ευχόμαστε μια ζωή όλο χαμόγελα και υγεία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άννα Φραδελάκη για τα υπέροχα ταμπελάκια που μας έφτιαξε αφιλοκερδώς» αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των Ζώων».

istoriesadespoton.gr

Shares 816

Σχόλια


Read more:
Close