Μενού

Πανικός στην παραλία: Σφυροκέφαλος καρχαρίας βγήκε στη στεριά! (video)

Shares 38

Σφυροκέφαλος καρχαρίας καρχαρίας Τον τρόμο στους λουόμενους σκόρπισε ένας σφυροκέφαλος καρχαρίας που θέλησε να… σουλατσάρει στην αμμουδιά, προκαλώντας πανικό!

Ο -2,5 περίπου μέτρων- δολοφόνος των ωκεανών, εντοπίστηκε από τρομοκρατημένους κολυμβητές, οι οποίοι προσπαθούσαν να απολαύσουν ένα ηλιόλουστο απόγευμα στην παραλία Ocean City του Atlantic Coast στο Μέριλαντ, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Ένας ναυαγοσώστης ανέλαβε, έτσι, να απομακρύνει τους τουρίστες, οι οποίοι πάντως δεν έχασαν την ευκαιρία να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους, αλλά και να πλησιάσουν όσο πιο κοντά και με ασφάλεια τον εντυπωσιακό καρχαρία, απαθανατίζοντας την εμπειρία τους.

«Τα τζετ σκι και οι βάρκες αποπροσανατόλισαν τον καρχαρία, προκαλώντας του δυσφορία», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας φυσικών πόρων του Μέριλαντ, για να συμπληρώσει: «Οι άνθρωποι δεν είχαν σκοπό να βλάψουν τον καρχαρία. Είδαν απλά ένα όμορφο και σπάνιο ζώο που οι περισσότεροι δεν θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να το απολαύσουν από τόσο κοντά».

Ο σφυροκέφαλος καρχαρίας, αφού πέρασε πάντως είκοσι περίπου ολόκληρες ώρες κοντά στην ακτή, με τη βοήθεια ειδικών, επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον, έχοντας να διηγηθεί μια πολύ ξεχωριστεί εμπειρία στους φίλους του…

newsbomb.gr

Shares 38

Σχόλια


Read more:
Close