Μενού

Το πανέμορφο λαγωνικό που έχει «ρίξει» το διαδίκτυο με το απίστευτα ίσιο & μακρύ τρίχωμά του. Απλά υπέροχο!

Shares 197

τρίχωμα λαγωνικό Έχει μακρύ τρίχωμα, αξιοπρεπή κορμοστασιά και βλέμμα που παγώνει. Αλλά η Tea δεν είναι μοντέλο του Instagram. Είναι ένα 5χρονο αφγανικό λαγωνικό και το φωτογενές, μεταξένιο τρίχωμα της την έχει κάνει πασίγνωστη μέσα σε μια βραδιά.

Το σκυλάκι-μοντέλο είναι ένα πολύ περιποιημένο σκυλάκι επιδείξεων, αλλά έγινε πραγματικά γνωστό μετά την πρόσφατη απόσυρση της, όταν μια φωτογραφία της κοινοποιήθηκε ένα εκατομμύριο φορές. Στην φωτογραφία κάθεται σε ένα παγκάκι με τα απίστευτα μακριά μαλλιά της απλωμένα, κρύβοντας ολόκληρο το παγκάκι για κάποιον που την κοιτάζει από μακριά.

τρίχωμα λαγωνικό

Ο ιδιοκτήτης της, Luke Kavanagh, δεν περίμενε ότι θα γινόταν τόσο γνωστή στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά δεν εξεπλάγη που ο κόσμος την θεώρησε πολύ όμορφη για να μένει κλεισμένη στο σπίτι. “Ακόμα και όταν κάνουμε βόλτες τα Σαββατοκύριακα τραβάει τον κόσμο. Κάνει ότι δεν χρειάζεται την προσοχή, αλλά σίγουρα την λατρεύει, όπως και κάθε μοντέλο”, είπε στο NewsLocal.

“Μάλλον αρέσει τόσο πολύ αυτή η φωτογραφία στον κόσμο λόγω του μεταξένιου τριχώματος της μαζί με αυτό την αξιοπρεπή εμφάνιση της, αλλά είναι απλά ο εαυτός της.” Η επιτυχημένη καριέρα της Tea και η πρόσφατη φήμη της στο διαδίκτυο της έφερε μια δουλειά σε διαφημιστική καμπάνια για δύο με τροφές και αρώματα για σκύλους.

τρίχωμα λαγωνικό

Ο ιδιοκτήτης της είπε ότι αποδείχτηκε ότι η Tea είναι φυσικό ταλέντο σαν ηθοποιός και πολλές εταιρίες τον πλησίασαν για διαφημιστικές καμπάνιες. Αλλά πέρα από μερικά παραπάνω χρήματα στην άκρη, είπε ότι η Tea απολαμβάνει την απόσυρση αφού ο χρόνος προετοιμασίας της διαρκούσε πολύ.

“Η απόσυρση της από τους διαγωνισμούς έγινε επειδή έφτασα σε ένα σημείο όπου η προετοιμασία της μου στερούσε χρόνο από την οικογένεια μου και ήθελα να βάλω εκείνους προτεραιότητα.” “Έχω έναν πολύ ξεχωριστό δεσμό με την Tea και έχουμε μνήμες μιας ζωής μαζί.”

τρίχωμα λαγωνικό

“Την ημέρα της επίδειξης είναι παράδειγμα αφγανικού λαγωνικού, είναι αξιοπρεπής, απόμακρη και δείχνει έντονη αγριάδα. Στο σπίτι είναι πιο ιδιαίτερη και πραγματικά απολαμβάνει την απόσυρση της από τους διαγωνισμούς. Είτε είναι γuμνή, είτε ντυμένη με τα καλύτερα μεταξωτά της ρούχα, η Tea θα είναι πάντα η βασίλισσα μου.”

Θα θέλατε έναν τέτοιο σκύλο;

fanpage.gr

Shares 197

Σχόλια


Read more:
Close