Μενού

Ουρακοτάγκος βλέπει ένα μωρό πίσω από το τζάμι. Αυτό που κάνει αφήνει άφωνους τους γονείς του

Shares 173

Μια επίσκεψη σε ζωολογικό πάρκο μπορεί να είναι τόσο ψυχαγωγική όσο και εκπαιδευτική. Για αυτό, πολλές οικογένειες αποφασίζουν να επισκεφτούν ζωολογικά πάρκα μαζί με τα χαριτωμένα μωρά τους. Μπορεί τα μωρά να μη θυμούνται μετά από λίγο την επίσκεψή τους, ωστόσο έρχονται σε επαφή με τη φύση και τα ζώα της για πρώτη φορά.

Έτσι, η μητέρα του παρακάτω βίντεο θέλησε να επισκεφτεί το πάρκο μαζί με τον σύζυγό της και το μωρό τους. Το ήσυχο περιβάλλον και η προστασία, έκαναν τους γονείς να αισθάνονται ασφαλείς με το μωρό τους. Όλα τα ζώα υποδέχτηκαν το ζευγάρι με το μωρό, ωστόσο εκείνο το ζώο που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο ουρακοτάγκος.

Ουρακοτάγκος ονομάζεται το μόνο μέλος του γένους των μεγάλων πιθήκων που ζει σήμερα στην Ασία, δηλαδή του γένους Pongo. Αποτελεί ένα από τα πιο ευφυή πρωτεύοντα και είναι ικανό στην χρήση περίπλοκων εργαλείων. Μόλις αυτός ο ουρακοτάγκος άρχισε να παρατηρεί τη μητέρα με το μωρό, έκανε κάτι εντυπωσιακό.

Άρχισε να πλησιάζει διστακτικά και θέλησε να σουφρώσει τα χείλη του προκειμένου να το φιλήσει! Η κίνησή του αυτή άφησε τους γονείς και τους επισκέπτες άφωνους!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: John T Ray

πηγή

loading...
Shares 173

Σχόλια


Read more:
Close