Μενού

Όταν βρήκε αυτό το μικροσκοπικό γατάκι, ο κτηνίατρος που το εξέτασε δεν του έδινε καμία ελπίδα. 7 εβδομάδες αργότερα όμως…

Shares 229

κτηνίατρος γατάκι Μια γάτα, εγκατέλειψε το νεογέννητο γατάκι της αφήνοντας το μόνο και απροστάτευτο. Η ιδιοκτήτριά του, άφησε μήνυμα στο Facebook ζητώντας βοήθεια.

κτηνίατρος γατάκι

Η μητέρα από το μικρό γατάκι, αγχώθηκε με το μέγεθός του και αρνούνταν να το ταΐσει.

κτηνίατρος γατάκι

Το γατάκι, όταν έφτασε στα χέρια της Debbie Timmis, ήταν μόνο 60 γραμμάρια, είχε το μέγεθος ενός αναπτήρα και δεν είχε σχεδόν καθόλου γούνα.

κτηνίατρος γατάκι

Το μικροσκοπικό γατάκι, έβγαζε γάλα από τα ρουθούνια του και η Debbie είπε ότι δεν θα επιβίωνε. Μια ώρα αργότερα, το γατάκι, αγωνίζονταν να αναπνεύσει, τα πόδια του είχαν γίνει μοβ, και η γλώσσα του λευκή.

κτηνίατρος γατάκι

Η Debbie, το γύρισε ανάποδα κάνοντάς του μαλάξεις στο θώρακα.

κτηνίατρος γατάκι

Έπειτα από προσπάθεια, το γατάκι τα κατάφερε. Η Debbie τάιζε το γατάκι κάθε δύο ώρες για τις πρώτες δύο εβδομάδες.

κτηνίατρος γατάκι

Το γατάκι, έπαθε μια μόλυνση στα μάτια και είχε σκουλήκια. Μετά από λίγο καιρό, αφού το ξεπέρασε, άρχισε να κερδίζει βάρος.

κτηνίατρος γατάκι

Πλέον, παίζει μόνη της, γλείφεται και εξερευνά το σπίτι. Η Debbie, της έδωσε το όνομα Freyja, από την Σκανδιναβική θεά της αγάπης, της ομορφιάς, της γονιμότητας και του χρυσού.

κτηνίατρος γατάκι

Το όνομα αυτό της δόθηκε, επειδή ήταν τόσο δυνατή και γενναία! Η Freya είναι ένα όμορφο γατάκι που την περιμένει ένα ευτυχισμένο μέλλον μπροστά της!

fanpage.gr

Shares 229

Σχόλια


Read more:
Close