Μενού

Όταν τον βρήκαν ζύγισε 7 κιλά και δεν είχε ελπίδες. 7 εβδομάδες μετά, δείτε την εκπληκτική του μεταμόρφωση!

Shares 190

υιοθεσία αδέσποτων Όταν την έφεραν στο κέντρο διάσωσης ζώων, τα κόκαλά της είχαν πεταχτεί και τα όργανά της ήταν έτοιμα να σταματήσουν να λειτουργούν. Το πεινασμένο σκυλί έμοιαζε με ένα σακί από κόκαλα και είχε τόσους λίγους μυς που δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει, ούτε να σταθεί.

Το σκυλάκι, που το ονόμασαν spaghetti λόγω του ότι ήταν τόσο αδύνατο, όταν πήγε για πρώτη φορά στον κτηνίατρο δεν ήταν σίγουροι πως θα τα κατάφερνε.

 

υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων

Ζύγισε μόλις 7 κιλά και μπορούσε να κουνήσει μόνο το κεφάλι και την ουρά της. Δεν είχαν δει ποτέ ξανά ένα σκύλο σε τόσο τραγική κατάσταση. Στην αρχή της έδωσαν ορό και μετά από 6 ώρες άρχισαν να την ταΐζουν.

Στην αρχή μπορούσε να τρώει μόνο ξαπλωμένη. Μια εβδομάδα μετά, ενώ είχε πάρει γύρω στα 3 κιλά, δεν μπορούσε να σηκώσει ακόμα το βάρος της.

7 εβδομάδες μετά, είναι πλέον αγνώριστη. Οι φωτογραφίες δείχνουν την εκπληκτική της μεταμόρφωση. Τώρα, ζει με την οικογένεια του Mr Rodriguez στα προάστια της Granada.

 

υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων

Πλέον ζυγίσει 20 κιλά και έχει σχεδόν αναρρώσει εντελώς. Είναι πολύ έξυπνη και υπάκουη και είναι μόλις 10 μηνών. Ακόμα προσπαθούν να ερευνήσουν τις παράξενες συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε ο σκύλος και να βρουν ποιο ανεύθυνο τέρας την άφησε σε αυτή την κατάσταση.

Δείτε την ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί:

fanpage.gr

Shares 190

Σχόλια


Read more:
Close