Μενού

Όταν τον βρήκαν ζύγιζε μόλις 10 κιλά και κινδύνευε να πεθάνει. Μόλις δείτε πως είναι σήμερα, δεν θα το πιστεύετε!

Shares 449

κακοποίηση σκύλων Oι παρακάτω σοκαριστικές φωτογραφίες δείχνουν έναν υποσιτισμένο σκύλο ο οποίος ζύγιζε μόλις 10 κιλά όταν βρέθηκε από την RSPCA – ήταν ο πιο αδύνατος σκύλος που έχει διασώσει ποτέ η οργάνωση.

Το υποσιτισμένο lurcher Ned ζύγιζε 10 κιλά – λιγότερο από το μισό του μέσου βάρους για έναν σκύλο για το μέγεθος και την ράτσα του – όταν τον διέσωσαν οι ερευνητές από το Cumbria τον περασμένο Φεβρουάριο.
Η ιδιοκτήτρια του, η 32χρονη Marie Staniford από το Holmrook βρίσκεται τώρα στην φυλακή για 18 εβδομάδες, αφού καταδικάστηκε για πρόκληση περιττής ταλαιπωρίας στο ζώο.
Επίσης της απαγόρευσαν να έχει ζώα στο σπίτι της για πάντα και της ζήτησαν να πληρώσει 80 λίρες επιπλέον στο δικαστήριο του Workington χτες.

κακοποίηση σκύλων

Η RSPCA είπε ότι η Staniford τους είχε ειδοποιήσει για την κατάσταση του σκύλου της την περασμένη χρονιά και είπε ότι ισχυρίστηκε πως βρήκε τον σκύλο αδέσποτο. Αλλά οι δικαστές έκριναν αυτούς τους ισχυρισμούς ψευδείς και αποφάνθηκαν ότι είχε εγκαταλείψει τον Ned, ο οποίος αρχικά ονομαζόταν Charlie και μετονομάστηκε από την RSPCA.

Ο Martyn Fletcher, ερευνητής της RSPCA, είπε: “Είχαμε τεράστια ανταπόκριση στην έκκληση του Ned, ανάμεσα τους ιδιαίτερα σημαντικές κλήσεις που αναγνώριζαν την ιδιοκτήτρια του, η οποία ήταν τελικά το άτομο που ισχυρίστηκε ότι τον βρήκε.”

“Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ανταπόκριση, και εκ μέρους εμού, του Ned, του παραρτήματος της RSPCA στο Cumbria που ανέλαβε να τον περιποιηθεί και των άλλων ζώων που έχει φροντίσει, θα ήθελα να πω ευχαριστώ από καρδιάς.” Οι κτηνίατροι λένε ότι κατάσταση του Ned είναι αποτέλεσμα υποσιτισμού παρά ιατρικής πάθησης.

Οι λάτρεις των σκύλων δώρισαν τροφή και ρούχα για σκύλους στην οργάνωση όσο ανάρρωνε. Πλέον έχει το διπλάσιο βάρος από όταν τον εντόπισε και ζει στα Midlands.

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση σκύλων

Ο ερευνητής Fletcher πρόσθεσε: “Μια νέα αρχή χρειάζεται και ένα νέο όνομα. Ο Ned είναι πλέον μέλος μιας οικογένειας με 3 σκύλους, με τους οποίους τα πάει μια χαρά.” “Οι νέοι του ιδιοκτήτες έχουν μια έκταση 242 στρεμμάτων και διασκεδάζει εξερευνώντας την. Είναι ένα ονειρεμένο σπίτι για εκείνον.
Πράγματι, ενώ εμείς βρισκόμαστε εδώ και 2 μέρες στο δικαστήριο, εκείνος είναι στην παραλία, σε διακοπές με την νέα του οικογένεια. Έπρεπε να τον είχαμε βγάλει Lucky (τυχερός).”

fanpage.gr

Shares 449

Σχόλια


Read more:
Close