Μενού

Όταν τα βρήκαν στα σκουπίδια ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν θα το πιστεύετε όμως μόλις δείτε πως είναι σήμερα!

Shares 310

κακοποίηση αδέσποτων διάσωση αδέσποτων Κάποιοι άνθρωποι που είχαν βγει για βόλτα στο Kamp-Lintfort στη Γερμανία βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό θέαμα: κάποιος είχε εγκαταλείψει δύο cocker spaniels σε ένα κουτί δίπλα από έναν κάδο.

Τα ζώα φαινόντουσαν εμφανώς παραμελημένα. Πράγματι, το τρίχωμά τους είχε μεγαλώσει ανεξέλεγκτα και ήταν καλυμμένα με τον ίδιο τους τον εμετό. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο να τα αναγνωρίσουν.

Τα πόδια τους είχαν κολλήσει μέσα στο τρίχωμά τους και δεν μπορούσαν να σταθούν ή να περπατήσουν σωστά. Οι διασώστες είδαν πως το ένα ήταν αρσενικό, αλλά το άλλο ήταν τόσο πολύ μπλεγμένο που δεν μπορούσαν να καταλάβουν το φύλο του.

Τα μετέφεραν σε ένα καταφύγιο ζώων και προσπάθησαν προσεκτικά να αφαιρέσουν όλη τη βρωμιά που κάλυπτε τα σώματά τους. Όταν τελείωσαν, το τρίχωμα ζύγιζε περισσότερο από τα σκυλιά τα ίδια! Ήταν και τα δύο υποσιτισμένα και γεμάτα παράσιτα, αλλά ήταν επίσης μαχητές που είχαν καταφέρει να επιβιώσουν.

Ελεύθερα από τους δεσμούς τους, πλέον έχουν μεταμορφωθεί εντελώς και έχουν και καινούργια ονόματα. Τους ονόμασαν Cookie και Muffin και ήδη έχουν πάρει αρκετό βάρος.

“Είναι δύσκολο να περιγράψουμε το πώς νιώθουμε, ειδικά επειδή βλέπουμε πόση εμπιστοσύνη μας έχουν δείξει.”

Αλλά η ερώτηση παραμένει: ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο; Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν οποιονδήποτε μπορεί να έχει δει κάτι ύποπτο στην περιοχή ή γνωρίζει κάτι. Η βία ενάντια στα ζώα δεν πρέπει να μένει ατιμώρητη!

fanpage.gr

Shares 310

Σχόλια


Read more:
Close