Μενού

Όταν πύθωνας αποφασίζει να καταπιεί μια… νυχτερίδα! (video)

Shares 10

πύθωνας Το πάθημα ενός πύθωνα στην Αφρική να προσθέσει στο μενού του έναν σκαντζόχοιρο, φαίνεται πως έγινε… μάθημα για ένα άλλο γιγάντιο ερπετό στην Αυστραλία, το οποίο προτίμησε να ικανοποιήσει τους γευστικούς του κάλυκες με μια πιο ασφαλή… επιλογή.

Πόσω μάλλον όταν την εντόπισε να κρέμεται ανάποδα και… εκτεθειμένη από ένα δέντρο, χωρίς να έχει ιδιαίτερη αίσθηση του τι την περιμένει.

Μια νυχτερίδα, έτσι, πρόσφερε τον εαυτό της στο… πιάτο ενός πύθωνα 3,5 περίπου μέτρων, ο οποίος πάντως χρειάστηκε 30 ολόκληρα λεπτά για να «εξαφανίσει» τη λιχουδιά που βρέθηκε στο διάβα του.

πύθωνας

Αυτόπτες μάρτυρες, μάλιστα, του όχι και τόσο λουκούλλειου (πάντως) γεύματος έγιναν οι Mille Stoevring και Shane Tuer, καθώς το πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχτηκε στην αυλή του σπιτιού τους (!), μια ανάσα από την παραλία Sunrise του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

«Η νυχτερίδα ήταν τεράστια και ο πύθωνας πάλευε να την καταπιεί. Ήταν εκπληκτικό να δούμε από τόσο κοντά πώς προσπαθούσε να τη χωρέσει στο στόμα του», εκμυστηρεύτηκαν.

www.newsbomb.gr

Shares 10

Σχόλια


Read more:
Close