Μενού

Όταν ο γάτος Milo ξύπνησε και ανακάλυψε ότι κάτι του λείπει (Εικόνες)

Shares 495

γάτος Η σοκαριστική αντίδραση ενός γάτου όταν συνειδητοποιεί ότι του έχουν κάνει στείρωση

Είναι ένα θέμα που απασχολεί κάποια στιγμή τους ιδιοκτήτες ενός κατοικίδιου – σκύλου ή γάτας περισσότερο. Αν πρέπει δηλαδή να το στειρώσουν ή όχι.

Προσπάθησε να φανταστείς από την φωτογραφία τον τρόμο που ένοιωσε ο Milo την στιγμή που ξύπνησε από την αναισθησία και ανακάλυψε ότι τα γεννητικά του όργανα εξαφανίστηκαν κατά την διάρκεια του ύπνου του. Έβγαλε μια δυνατή στριγκλιά καθώς είδε ότι ορισμένα μέρη του σώματος του, λείπουν.

 

Ο Milo είναι ένας γάτος 6 μηνών. Ο κακομοίρης απόρησε τόσο πολύ από την απώλεια που συνέχιζε να τσεκάρει για αρκετή ώρα αν θα ξαναβγούν.

Αν δει κάποιος την αντίδραση αυτής της γάτας που όταν ξύπνησε, ανακάλυψε ότι είχε υποστεί στείρωση, τότε σίγουρα δεν θα έβαζε το κτηνίατρο να κάνει την συγκεκριμένη επέμβαση στο κατοικίδιο του.

γάτος

Του πήρε πάνω από μια ώρα για να συνέλθει σύμφωνα με τον 58χρονο ιδιοκτήτη του John Reed που απαθανάτισε την στιγμή με δύο φωτογραφίες. «Ήταν μια ανεκτίμητη στιγμή. Του πήρε  αρκετή ώρα για να συνέλθει. Κοίταξε κάτω και κατάλαβε ότι έλειπαν και έβγαλε αυτήν την τρομερή κραυγή. Συνέχιζε να κοιτάει κάτω για πολύ ώρα».   «Απλά πέθανα στα γέλια. Ακόμη γελάμε με τις φωτογραφίες. Η δεύτερη είναι καταπληκτική». Ο John και η γυναίκα του είχαν σκοπό να γίνει η επέμβαση εδώ και καιρό.   Αν και είναι μια σκληρή πρακτική, τα κατοικίδια πρέπει να στειρώνονται από μικρή ηλικία για να αποτραπούν ανεπιθύμητες γέννες και γατάκια που μπορεί να γίνουν αδέσποτα.

lifo.gr

 

Shares 495

Σχόλια


Read more:
Close