Μενού

Όλοι αγνοούσαν αυτή τη γάτα επειδή ήταν κουφή και χωρίς αυτιά. Δείτε όμως τι έκανε αυτή η γυναίκα και θα της βγάλετε το καπέλο!

Shares 278

Γάτα αυτιά Όταν η τελειόφοιτη Molly Lichtenwalner που υποφέρει από αγχώδη διαταραχή, είδε τον Otitis, έναν λευκό γάτο χωρίς αυτιά, αμέσως κατάλαβε ότι ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του Otitis τον παρέδωσαν σε καταφύγιο ζώων, όταν απέκτησε πρόβλημα στα αυτιά εξαιτίας κυστών και έπρεπε να χειρουργηθεί έτσι ώστε να αφαιρεθούν τα όργανα της ακοής του, καθιστώντας τον κωφό.

Η Molly στο παρελθόν είχε ένα κουφό κουτάβι, και έχει τον τρόπο της να βοηθάει κατοικίδια με ειδικές ανάγκες. Έδειξε στοργή και αγάπη στο κωφό ζώο και ο γάτος της το ανταπέδωσε με τον καλύτερο τρόπο…

“Είχα έντονο πρόβλημα άγχους εξαιτίας ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος…Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να υιοθετήσω ένα ζώο για να με βοηθήσει με το άγχος μου, επειδή τίποτα δε θα με βοηθούσε από το να αγκαλιάζω ένα τετράποδο φίλο” δήλωσε η Molly. Ο Otitis αποδείχτηκε η καλύτερη στήριξη για τη Molly. Ο γάτος νιώθει ευγνωμοσύνη που η κοπέλα τον διέσωσε, που της δείχνει συνεχώς την αγάπη του!

Ο Otitis ξέρει πως να την βοηθήσει όταν νιώθει ιδιαίτερα πιεσμένη ή έχει κρίση πανικού. “Μερικές φορές είναι ο μοναδικός που με ηρεμεί…Είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα, και αδιαμφισβήτητα με έσωσε, δεν τον έσωσα εγώ. ”

Γάτα αυτιά Γάτα αυτιά Γάτα αυτιά Γάτα αυτιά Γάτα αυτιά Γάτα αυτιά Γάτα αυτιά Γάτα αυτιά Γάτα αυτιά Γάτα αυτιά

fanpage.gr

Shares 278

Σχόλια


Read more:
Close