Μενού

Όλοι αδιαφορούσαν γι’ αυτόν τον σκύλο. Μετά όμως μια άστεγη είδε ΑΥΤΟ δεμένο στο λαιμό του… (Βίντεο)

Shares 116

Σκύλος Αν είσαι κι εσύ λάτρεις των σκύλων, δυσκολεύεσαι να καταλάβεις πως μπορεί κανείς να εγκαταλείψει το κατοικίδιό του, όταν υπάρχουν τόσα μέρη και τόσοι άνθρωποι τριγύρω που θα το δέχονταν ευχαρίστως.

Δυστυχώς, γνωρίζουμε καλά ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι περισσότερο εγωιστές από τους τετράποδους φίλους μας. Συχνά εγκαταλείπουν τα ζώα τους για να αποφύγουν τις οικονομικές ευθύνες ή απλά επειδή βαριούνται. Όποιος και να είναι ο λόγος, δεν είναι ποτέ εντάξει… Γιατί όπως μπορείτε να δείτε γύρω σας, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν πολλά αλλά βάζουν τις ανάγκες του κατοικίδιου τους πάνω από τις δικές τους.

Η Lisa Snyder είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Μετά από κάποιες δυσκολίες, αυτή η γυναίκα από την Καλιφόρνια ζούσε έξω από το χαλασμένο βανάκι της με τις τρεις γάτες της. Μαζί, με το ζόρι τα έβγαζαν πέρα, αλλά αυτό δεν είχε σημασία όταν βρήκε ένα σκύλο που χρειαζόταν άμεση βοήθεια. Ο Joey είναι μίξη πόιντερ. Ο ιδιοκτήτης του τον είχε εγκαταλείψει δεμένο με ένα σημείωμα γύρω από το λαιμό που έλεγε:«Ψάχνω για σπίτι. Παρακαλώ φροντίστε με!!».

Αν και οι περισσότεροι προσπερνούσαν το φοβισμένο σκύλο, η Snyder κατάλαβε ότι έπρεπε να κάνει κάτι πριν να είναι αργά και δεν μπορούσε να μαζέψει το σκύλου ούτε το τοπικό καταφύγιο ούτε η αστυνομία. Τότε ξεπέρασε τα όρια της, διανύοντας όλη τη νύχτα την απόσταση ως το καταφύγιο με τα πόδια χωρίς μπουφάν ή μπαστούνι και παρά τα επώδυνα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

fanpage.gr

Shares 116

Σχόλια


Read more:
Close