Μενού

Οι άνθρωποι συρρέουν για να βοηθήσουν τη γυναίκα που έσωσε ένα κλειδωμένο και υποσιτισμένο πίτπουλ.

Shares 0

Αν δεν πιστεύετε στο πεπρωμένο, τότε πώς εξηγείται αυτό το γεγονός: ένα σκυλί ήταν κλειδωμένο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και ήταν καταδικασμένο να αφανισθεί, με σπασμένο πόδι και χωρίς φαγητό. Σίγουρα δεν υπήρχε τρόπος να επιβιώσει σωστά; Τουλάχιστον οι πιθανότητες ήταν λίγες. Από την άλλη πλευρά, ο αδελφός της Τζέιμι έψαχνε τυχαία να καθαρίσει ένα παλιό σπίτι στην περιοχή Κάρμπον και, βρήκε τη Ρέμι σε άσχημα χάλια σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο. Ο αδελφός το είπε στη Τζέμι και ήξερε ότι έπρεπε να ρίξει μια ματιά στο σκύλο. Από τότε που είδε την ουρίτσα του να κουνιέται, η μοίρα τους ένωσε και τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο.

Συναντήστε τη Ρεμί, το πιτμπουλ που βρέθηκε κλειδωμένο σε μία σοφίτα και τη Τζέμια Λάσσελ, που το πήρε μαζί της

Η Ρεμί ήταν κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο χωρίς φαγητό και νερό.

“Ο αδελφός μου καθάριζε ένα σπίτι στο Κάρμπον Κάουντρι και μου είπε ότι ήταν εκεί… Του είπα να το φέρει σπίτι. Όταν τη συνάντησα, η ουρά της άρχισε να κουνιέται. Δεν είχε ούτε φαγητό ούτε νερό. Ήταν κλειδωμένη σε μια σοφίτα. Την πήγαμε σε ένα κτηνίατρο και ελέγξαμε το πόδι της; δεν περπατούσε πάνω ή κάτω τις σκάλες όταν έφτασε εκεί. Είχε σπάσει κάποτε το πόδι της. Γιατρεύτηκε. Έτσι πρόκειται σιγά σιγά να φροντίσουμε αυτό το θέμα. Περπατάει βέβαια με τα πόδια και λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Πηδάει ακόμη στα πίσω πόδια της.”

Η Τζέμι σκεφτόταν να τη δώσει για υιοθεσία, αλλά τελικά αποφάσισε να αναλάβει η ίδια τη φροντίδα του.“Δεν θα μπορούσαμε να τη διώξουμε –είναι μέρος της οικογένειάς μας πλέον.” Είναι φοβισμένη –δεν της αρέσει να μένει μόνη. Την έχουμε ήδη για ένα μήνα τώρα και κλαίει αν είναι μόνη της. Έχει τώρα το άλλο πίτμπουλ μου για να της κρατάει συντροφιά. Είναι πολύ καλά μέσα στο κασόνι της.”

Παρά τους τραυματισμούς της αναρρώνει γρήγορα.Όχι πολύ καιρό μετά, κατέκλυσαν τη Ρεμί με δώρα.

Η καλή είδηση είναι ότι πετύχαν το στόχο με τις δωρεές.

Φαίνεται λοιπόν ότι η μοίρα έφερε τη Τζέμι και τη Ρεμί μαζί και τίποτα δεν μπορεί να τις χωρίσει.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close