Μενού

Ο Victor ο Maxi και ο Μένιος, τρεις εκπληκτικοί σκύλοι ψάχνουν για συντροφιά και αγάπη!

Shares 2

σκύλοι 1)Ο Μένιος είναι ένα σκυλάκι πέντε ετών που μένει στο δρόμο χωρίς παρέα και συνήθως περιμένει έξω από ένα σουβλατζίδικο για να φάει τα αποφάγια. Δεν έχει ιδιοκτήτη να ασχοληθεί μαζί του και προκειμένου να μην μένει μόνο του κρατάει συντροφιά στους ανθρώπους που περιμένουν στη στάση το λεωφορείο! Είναι πάρα πολύ ήσυχο σκυλί και δυστυχώς αναγκάζεται να περνάει λεωφόρο και πολλές φορές να κινδυνεύει να τον χτυπήσουν τα αμάξια που περνάνε. Αξίζει να ασχοληθείτε είναι πολύ καλός σκύλος!

MENIOΣ:

σκύλοι

σκύλοι

 

 

 

 

σκύλοι

 

2) O Victor είναι ένα χαδιάρικο σκυλάκι 3 χρονών που παίζει συνέχεια και τρίβεται στα πόδια των ανθρώπων μπαίνοντας μπροστά για να μην φύγουν γιατί τόσο συμπαθεί τους ανθρώπους. Είναι γλυκός και δένεται εύκολα προστατεύοντας τους φίλους του. Είναι όλο χαρές, ένα πολύ ζωντανό σκυλί. Βρίσκεται στο δρόμο, εκετεθειμένο σε κινδύνους. Αξίζει κάτι καλύτερο γιατί είναι πραγματικά εκπληκτικό σκυλί πολύ δοτικό και παιχνιδιάρικο.

VICTOR:

σκύλοι

 

σκύλοι

σκύλοι

3) O Maxi είναι ο φίλος του Victor και ο μεγάλος της παρέας καθώς είναι 8 χρονών. Είναι ένα πολύ ήσυχο και φιλικό σκυλί δεν γαυγίζει πραγματικά ποτέ. Κοιμάται ή ξεκουράζεται τις περισσότερες φορές αφού είναι και λίγο μεγάλο σε ηλικία, ενώ θυμίζει τον Μένιο σε χαρακτήραα. Είναι και οι δυο λυπημένοι και κατσούφηδες, μόλις όμως ασχοληθεί κάποιος μαζί τους κουνάνε ουρά και παίζουν. Ο μόνος που γαυγίζει είναι ο Victor,  όχι σε ανθρώπους όμως αλλά μόνο σε αμάξια τα οποία τα κυνηγάει μερικές φορές για να τρέξει. Παρα ταύτα θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο να τον χτυπήσει κάποιο αμάξι (o Victor). Ο Maxi δυστυχώς φτάνει σε σημείο να τρωέι από σκουπίδια μαζί με το φίλο του που τον ακολουθεί συνεχώς, Επαναλαμβάνω είναι απόλυτα φιλικοί με τους ανθρώπους.

Μaxi:

σκύλοι

 

 

σκύλοι

 

 

 

 

 

σκύλοι

 

 

 

σκύλοι

 

 

σκύλοι

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνεθείτε στο site ή στο κινητό 6983831901. Ευχαριστούμε!!

Shares 2

Σχόλια


Read more:
Close