Μενού

Ο τρόπος που κοιμάται ο σκύλος σας αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά του. Δείτε 6 στάσεις ύπνου και ΤΙ σημαίνει η καθεμία!

Shares 425

ύπνος σκύλου στάση ύπνου Σκύλος Όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων θα συμφωνήσουν ότι κάθε σκύλος έχει μοναδική προσωπικότητα. Φαίνεται όταν γαβγίζει, παίζει ή κουνά την ουρά του. Αλλά μπορείτε να το καταλάβετε και από τον τρόπο με τον οποίο κοιμάται!

Δείτε 6 στάσεις ύπνου που θα σας αποκαλύψουν πολλά για τον σκύλο σας:

1. Στο πλάι

ύπνος σκύλου στάση ύπνου Σκύλος

Αν ο τριχωτός σας σκύλος κοιμάται στο πλάι, τότε αυτό σημαίνει ότι αισθάνεται άνετα με το περιβάλλον του. Αν κάτι τον ξυπνήσει, βρίσκεται σε εγρήγορση. Αλλά γενικά, αισθάνεται ασφαλής μαζί σας. Οι σκύλοι που κοιμούνται σε αυτή την στάση είναι συνήθως χαρούμενοι και πιστοί.

2. Αλεπού

ύπνος σκύλου στάση ύπνου Σκύλος

Πολλοί σκύλοι μαζεύονται και κοιμούνται σε στάση αλεπού. Μαζεύουν τα πόδια και την ουρά τους γύρω από το σώμα. Αυτή στάση είναι φυσική για τον σκύλο σας. Έτσι διατηρεί την θερμοκρασία του σώματος του και προστατεύει τα πόδια, το πρόσωπο και τον λαιμό του. Οι σκύλοι που κοιμούνται σε αυτή την στάση είναι ευγενικοί, γλυκοί και χαλαροί.

3. Το σούπερ κουτάβι

ύπνος σκύλου στάση ύπνου Σκύλος

Φαίνεται σαν να κάνει διατάσεις όταν κοιμάται; Τα σκυλιά που κοιμούνται σε αυτή την στάση, τεντώνουν και τα τέσσερα πόδια και ακουμπούν το κεφάλι στο πάτωμα. Από αυτή την στάση μπορούν να σηκωθούν εύκολα και να αρχίσουν να κινούνται. Όσοι κοιμούνται σε αυτή την στάση, έχουν πολλή ενέργεια και παρακινούνται εύκολα.

4. Τρελά πόδια

ύπνος σκύλου στάση ύπνου Σκύλος

Αυτή η στάση συχνά προκαλεί γέλια. Όσοι σκύλοι κοιμούνται σε αυτή την στάση, αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια. Αυτή είναι η πιο ευάλωτη στάση. Αν ο σκύλος σας κοιμάται έτσι, πιθανόν να είναι πολύ χαλαρός και ανεξάρτητος.

5. Κουλουριαστά στο στομάχι

ύπνος σκύλου στάση ύπνου Σκύλος

Αυτή η στάση δεν είναι πολύ χαλαρωτική για τους σκύλους. Ο τρόπος που είναι τοποθετημένοι οι μύες τους τους δυσκολεύει να κοιμηθούν βαθιά. Αν ο σκύλος σας κοιμάται σε αυτή την στάση, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι χαλαρός. Σημαίνει ότι είναι περιπετειώδης και δραστήριος.

6. Λιπόθυμος

ύπνος σκύλου στάση ύπνου Σκύλος

Ο σκύλος σας μπορεί να κοιμάται έτσι όταν ζεσταίνεται πολύ. Έτσι μπορεί και δροσίζεται. Οι σκύλοι που έχουν καταναλώσει πολλή ενέργεια μέσα στη μέρα, συχνά κοιμούνται σε αυτή την στάση για να χαλαρώσουν. Αν ο σκύλος σας κοιμάται σε αυτή την στάση, πολύ πιθανό να αισθάνεται σιγουριά και να προσαρμόζεται εύκολα σε νέες καταστάσεις.

fanpage.gr

Shares 425

Σχόλια


Read more:
Close