Μενού

O Σκύλος Του Mr. Facebook Κλέβει Τη Παράσταση (Εικόνες)

Shares 32

Σκύλος Κατάφερε να κλέψει την παράσταση από τον ιδρυτή της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, Μαρκ Ζούκεμπεργκ και την σύζυγό του, Πρισίλα, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί-.

Το συμπαθέστατο τετράποδο,φυλής Puli , έχει προσωπική σελίδα στο Facebook, πλούσια με ξεκαρδιστικές φωτογραφίες του!

Στο Facebook- που αλλού;-ανακοίνωσε ο ιδρυτής της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, Μαρκ Ζούκεμπεργκ, ότι θα γίνει πατέρας.

Σκύλος

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία με την σύζυγό του, Πρισίλα, ο Mr Facebook, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα: «Αυτό θα είναι ένα νέο κεφάλαιο στις ζωές μας», έγραψε ο Ζούκεμπεργκ. «Είμαστε ήδη πολύ τυχεροί, επηρεάζοντας ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, η Σίλα ως γιατρός και εγώ μέσω αυτής της κοινότητας και της φιλανθρωπίας. Τώρα θα εστιάσουμε την προσοχή μας προσπαθώντας να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο για το παιδί μας και την επόμενη γενιά».

Σκύλος

Η φωτογραφία απέσπασε περισσότερα από 800.000 like και πολλοί από τους χρήστες του Facebook, θέλησαν να συγχαρούν το ζευγάρι. Κάποιοι από αυτούς όμως, δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστη την εικόνα του σκυλιού της οικογένειας, που στην φωτογραφία φαίνεται να κάθεται στα πόδια της Πρισίλα και του Μαρκ .

Σκύλος

«Τι σφουγγαρίστρα είναι αυτή;», έγραψε ένας χρήστης στο Facebook, για τον «Beast» όπως είναι το ονομα του συμπαθέστατου τετράποδου .Η απήχηση του «Beast» είναι τόσο μεγάλη, που το σκυλάκι έχει την προσωπική του σελίδα στο Faceboοk! Στιγμιόυπα από τα παιχνίδια του σκυλιού, τα γενέθλια του (μπροστά από την τούρτα του!) ή από το μπάνιο του, συνθέτουν το άλμπουμ του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Η σελίδα του σκυλιού του Mr Facebook, μετρά 2.1 εκατ. like!

Σκύλος

Σκύλος

allaboutdog.gr

Shares 32

Σχόλια


Read more:
Close