Μενού

Ο σκύλος που βρήκε, προσπαθούσε να της πει κάτι, αλλά δεν καταλάβαινε…Εκεί που την οδήγησε Κρύβονταν η Σοκαριστική αλήθεια… (Βίντεο)

Shares 215

Σκύλος Η Kathy Wilkes-Myers περπατούσε κατά μήκος ενός αυτοκινητόδρομου μια μέρα, όταν παρατήρησε κάτι παράξενο. Δεν ήταν ασυνήθιστο να βλέπει κανείς αδέσποτα να τριγυρνάνε εκεί, αλλά υπήρχε κάτι σε αυτό το Rottweiler που δεν της «κολλούσε» ότι ήταν αδέσποτο.

Το σκυλί, η Ella, ήταν φανερά αδυνατισμένο ενώ επιβίωνε μόνο με το νερό που έπινε από μια τάφρο αποστράγγισης. «Ήταν από την αρχή ξεκάθαρο πως ήταν το παιδί κάποιου. Δεν συμπεριφερόταν καθόλου σαν αδέσποτο» είπε η Kathy στο CBS.

Φυσικά δεν είναι ασυνήθιστο πολλοί ασυνείδητοι να παρατάνε τα κατοικίδιά τους σε αυτοκινητόδρομους, αλλά το ένστικτο της Kathy της έλεγε πως ούτε αυτό είχε συμβεί στην περίπτωση της Ella, οπότε αποφάσισε να το ψάξει καλύτερα.

Θυμήθηκε πως είχε γίνει ένα τραγικό ατύχημα κοντά στο σημείο που την βρήκε και αφού πήγε εκεί βρήκε έναν σωρό από συντρίμμια και προσωπικά αντικείμενα.

Η Ella μάζευε ότι είχε απομείνει από το ατύχημα. Από την οικογένειά της…

Ήλπιζε ότι μια μέρα θα επέστρεφαν, αλλά δεν μπορούσαν. Μου ράγισε την καρδιά…

Η Kathy υπέθεσε πως τα άτομα που επέβεναν στο αυτοκίνητο είχαν πεθάνει, αλλά κάλεσε την αστυνομία όπως και να “χει και έτσι έμαθε ολόκληρη την ιστορία. Η Ella είχε πεταχτεί έξω από το αμάξι κατά τη διάρκεια του ατυχήματος και έτσι η ομάδα διάσωσης δεν την είδε και πέρασε 13 ολόκληρες μέρες μόνη της, περιμένοντας την οικογένειά της να επιστρέψει. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Η οικογένεια είχε επιβιώσει!Μάλιστα οι ίδιοι πίστευαν πως η Ella είχε πεθάνει, αλλά χάρη στην Kathy και την αστυνομία, κατάφεραν να επανασυνδεθούν!

fanpage.gr

Shares 215

Σχόλια


Read more:
Close